Followers

July 01, 2009

diriku SEPARUH HARI

harini aku apply half day leave petang. adeh, cuti pun dah tak banyak nih. tapi disebabkan kedua org tua ku ada di sini, makanya petang kang macam mau gi nengok wayang. cerita dlm list adalah 'jangan pandang belakang congkak' heh. tgguuuuuu.....

9 comments:

Mya said...

akak half day petang. sy lak MC. cirit birit kak oiii...

eh, ada main lagi ek jgn pndng blkng congkak tu? igt dh habis..
selamat menonton...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Waa... Krim salam pada your family yer!!!

pinkiss said...

aku nak half day gak la. nak deting ngan ko leh?

Diamilikku said...

hurmm..kalau half day tu kira macam mana ehhhkkk..
tolak cuti tahun jugak keee??

TiNiE said...

mya : sian ko. take care dendiam kat umah ek.

ada..ada..kat midV still on. last day kot arini.

mamaqaypo : insya-Allah

pinkiss : ala, aku dating ngan mak apak arini..kita set lengkali. kali tu bebetul nyer

diamilikku : yer sone. tolak cuti tahunan...

joegrimjow said...

abang cakap takde pon cuti halfday klu government

TiNiE said...

joegrimjow : aah government mmg takder cuti halfday, tapi semi government like bnm ada...heh

mRs.jUkoGYu said...

slamat menonton..;)

TiNiE said...

mrs jukogyu : terima kasih!!

heart my community