Followers

July 16, 2009

cerita hari ISNIN lepas - sila pandang belakang

bertolak dari bukit pinang sekitar jam 9am. seingat aku di awal perjalanan agak tenang. anak² ok. pehtu aku dah tak ingat apa dah. aku tidoooo jer.

elok jer aku bukak mata. GOSH!!! ada roadblock depan aku. dah la dgn tak pakai seatbelt. aku pasrah. sampai turn keta kami, polis tu belek cermin, tgk muka en.nahar pehtu pandang kat seat belakang terus dia soh jalan.

aku pelik, kalau tak salah en.nahar kerap jer speeding 160km/j - 180km/j sepanjang aku on off tido tu. pehtu plak, en.nahar soh tgk roadtax lak. peh, 28 mei 2009. gilooss tak tukar itu roadtax. tapi naper still lepas ek. pelik.

las las aku pandang belakang. ooo patutla. pelbagai aksi anak-anak wat. pakat tido terbongkang. segala kuak ada. gamaknya polis tu tak sampai ati mau tahan kot. dah la time tu panas membahang. sekali usha si kenit tgh menetek, yg lelain pakat lena diulit intan permata. terima kasih datok!!!!



:: sarah ::




:: sarah aaliyah ::




:: kelihatan badan najihah sikit ::







:: fatihah pun nak enterprem jugak ::


15 comments:

Laxmi said...

mak aih anak2 bongkang tak hengat dunia.. kelakar aku tengok aksi tido depa.. LOLs!

payiet said...

kak oi , sian najihah. Cam bersolat dalam kete

fazemy said...

Hik hik...ni namanya tido tak hengat dunia..bestnya tido cenggitu..

Diamilikku said...

fatihah nih kan kak tini..badan kurus....tapi muka penuh...tu yang gerrraammm tuhhh.....pipi dia molat2

siti said...

cian g-hah nti krem pinggang dia..

Abby Sue said...

gamaknyer la kan, polis tu kesian..huru hara kat blakang keta nun hah..

mRs.jUkoGYu said...

lenkali kalo rodtek kete gue mati leh pinjam ank2 akak la eh...;P

Mya said...

kak... ko dera si najihah ke kak oiii... tidur duduk ke dia? adoiii sakit perut aku gelak..

roadtax mati 28mei? biar betik kak?!

TiNiE said...

laxmi : tula pasai, kesian n kelako pun ado

payiet : dia tido atas box celah kusi tu..

fazemy : kannn..layan kan jerla

diamilikku : hik hik hik..selalu gak pipi tu kena gigit..

siti : dah dia yo yo nak tido gitu..

abby sue : aku pun syak gitu gak

juls : pinjam jer boleh...

mya : dia yg nangis2 nak tido celah tu..aku pun pasrah jerla

akak dah tuko dah yg baru, cumanya tak lekat jer. dok dlm dashbod...

pinkiss said...

adoila.. pesal sorang terselit tu.

TiNiE said...

pinkiss : sorang tu kes nak ngendeng gak ngan ibu dia, walopon si kenit dah ada kat depan..huhuhu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

weii yang pic no 3 tu najihah ka...aduyai mcm tu skli dia blh tido noh cian bby huhuh...dia tak kawai lak kat tmpt akak2 dia tido tu hihihihihih

Amirza Kraf said...

adoiiii... mcm2 aksi... paling sian yg bawah la... aku tkg bantal lebih besar dr orang.. hehehe.. tu la sorang kena park kat bawah... lenkali bawa toto kecik la satu letak bawah time nak tido... buat mcm mil aku buat bila kami jalan jauh.. hehehe

TiNiE said...

kakashi : yerla, najihah. dia yg nak tido celah tu. zass jerla

mieza : huhuhu kesian kan. aku bawak bantal yg lembut2 2 biji. mmg dgn harapan nak lapik satu kat bawah. tpi dia yg takmo, nak gak tido segitu. layankan jerla

siti said...

baru prasan yg sarah ngan aliyah mcm kembar melekat kat kepala hik3

heart my community