Followers

July 13, 2009

syukur, ALHAMDULILLAH....

salam semua. first of all mau mintak ampun dan maap pasai tak gitau awal-awal mau pulang ke kedah. dan membiarkan blog ini terdampar sepi tanpa updates. heh. *lagi statement cliche*. ok, aku balik kedah kali ni pasal ada kenduri akikah di mana 3 org ppgs terlibat iaitu Aaliyah, Najihah n Fatihah. Sarah sudah selamat dlm 3 tahun sudah.

masa Sarah dulu, dia buat seekor kambing. berlainan plak kali ni. 3 beradik ni, tokwan diorg beli seekor lembu. memandangkan masih ada lagi 4bhgn untuk dipenuhi makanya anak kakmarni 2 org (amsyar n firdaus), anak abg imi seorg (shazwani) dan anak adi seorg (qiratun).

skang ni, aku baru jer sampai umah. badan tak brp sihat. kedah hujan + ribut petir hari-hari. in fact, hari kenduri pun hujan + ribut petir gak. tapi aku suka cuaca segitu pasal sejuuuukk jer. heh. okla, mau berkemas lebih kurang. arini doctor kasi mc, pasal demam + sinus. insya-Allah, esok kembali bekerja seperti biasa. chiowsss.


p/s : salam TAKZIAH buat mamaqaypo di atas kehilangan bapak mertuanya di hari kenduri tersebut. semoga keluarga mama tabah menerima berita yg tak diduga ini.

10 comments:

SYAbAR said...

rehat dan segar2kan badan dulu.... blogger setia tak lari kemana, dok setia menanti....

AkMa said...

ohh balik kg upenye kak tini ye..patut la x berupdate..emm rehat dulu ye ka..esok sambung..hehheh

Naddiea said...

alhamdulillah dah selamat aqiqah anak2.shepah x buat lagi ni utk hero2 tu.huhuhu....jangan sampai dh keluar no 3 pun x buat lagi sudah laa..adehh

Baby Lyana said...

oo balik kg..dat reminds me, Lyana pun lum buat kekah lagi

payiet said...

Pasti meriahuoll kenduri ko kan kak

Diamilikku said...

oowhhh bestnya kenduri....oooo...balik kedahhhh.....hurmmm cuaca kat kedah memang sangat sejuukkkkkkkk...sampaikan nak bangun tido pun malas tau

naja said...

wow bestnyer balik kedah.. :) aku sker aku sker!!

TiNiE said...

syabar : baekk kakmin!!!

akma : terima kasih, dik

naddiea : takpun tggu jadi 7org, senang leh buat sekoq lembu terus..hiks

baby lyana : haa buat jgn tak buat..hehee

payiet : harussss

diamilikku : betoi...bessss sejuuuk

naja : aku lagi laa sker naja oiii

mRs.jUkoGYu said...

owh!sudah lame sy xbalek kedah..

TiNiE said...

juls : takpa, nanti balik mesia balik la kedah eh...

heart my community