Followers

July 09, 2009

SURPRISE!!!



elok jer sampai opis, terpandang ini paper bag. gosh!!! sukaaaaaa....menarisehingga entry ni ditaip pun aku masih lum tau exactly isipatinyer. tapi aku tau dari sapa.

THANKYOU very nice kak adina love!!!!

blogger-emoticon.blogspot.com


12 comments:

SYAbAR said...

rezeki... rezeki, buatnya rezeki harimau!!!!

Diamilikku said...

sukanya dapat surprise......ish ish ish...takde ke org nak buat surprise kat sone...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Jeles nih... apa benda tu? bukalah....

suhaila-ab said...

apa tu?...ko ni citer tak abih laaa!!!

Dj Epoi said...

Salam....

Ntah-Ntah

I-PHONE

Mau tidoq tak lena malam nih heheheh

payiet said...

sempena?

TiNiE said...

syabar : alhamdulillah...syukur

diamilikku : sukaaaa...tapi kaktinie pun rasanya jaaaaarang dpt seprais² nih, sesekali dpt harus melompat gakla..heh

mamaqaypo : sabo..next entry pls..

suhaila ab : yer yer..kejap

dj epoi : haissyiioo kalau iphone, ishk tak taula nak ckp gumana..hahaha

payiet : sempena belated besday, yit...

Deqna said...

ucap lagi sekali lah.. happy belated birthday..

aku tau apa dalam tuh.... aku dah tgk.. aku kan kepochi...

TiNiE said...

deqna : ko kepochi yg acceptable...no harm..no harm..hahaha

Baby Lyana said...

amboiii ade surprise!

TiNiE said...

shaf : tu la pasai..hiks hiks

Anonymous said...

Byk sangat dengar nama kak adina ni. Sure dia ni manis orgnyer ... post lah gambar dia ker .. Apa maksud 'org baru' tu??? Kak Adina ni singlew mingle lagi ker .. boleh rekomen ;)?

heart my community