Followers

July 28, 2009

PD : anep n family

:: cantik tak pic nih? aku amik sendiri ::

presenting the lucky family yg terpilih untuk join trip nih. hehehe, ekceli sblm ni pun diorg dah penah join aku, kakros bermalam di sini. tapi masa tu resort lum renovate. tak secantik skang. aku rasa dlm 4-5yrs back. si anep nih, member kakros masa di itm melaka.

kalau korang pasan, dia ni juara xplorace 2 taun 2005. couple hanif n narin. pehtu plak skang, dia berkecimpung sbg linesman untuk perlawanan² bolasepak. in fact, pada hari ini pun pas jer setel acara mandi-manda sefamily dia kena gegas ke bukit jalil. ada meeting referee² malaysia untuk perlawanan liga super selangor vs pahang pada malamnya .

sapa tgk match tu??? haaaa one of da linesman tu si anep ni ler. heh.

blogger-emoticon.blogspot.com



:: pic ni lak, kedit tuk adiktiriboboy *


10 comments:

mRs.jUkoGYu said...

anak2 akak sume comel...;)

Hanif said...

saya tengok game tu...tapi kat Stdm Shah Alam laaa... bukan Bkt Jalil..ahaksss...

Dee said...

wa..posing family2..seronoknyer..

Mrs SM said...

sis.. get well soon...

TiNiE said...

juls : thank you!!!

hanif : errk..salah info ker..zass jerla

dee : aah dee, best pasal free. photographer kkwn kan...

suriati : thanx..thanx..thanx

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii Cuti tak hengat no!!

TiNiE said...

dj epoi : mc ler...
sakiiittt...hihihihi

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..gitu ke.. baru perasan rupanya

alladiin said...

picture tu cantik, cuma terlebih exposure. Kalau boleh, lajukan sikit shutter speed..hahaha.. almaklum...baru balik kursus fotografi..

TiNiE said...

cutemiut78 : yer yer...

alladiin : yerla en.ashri. nanti en.ashri wat kelas plak untuk x-student cum blogger teknik mengambil gambo yg betul ek?

heart my community