Followers

July 15, 2009

AKU dan AIS KRIM

DANG!!! keta kena blok dgn participant's car. so, gimana mau kuar ke cold storage, jaya one? terpaksala aku gigih menapak ke jalan besar sana. memula ingat mau belasah jer aiskrim apo ado kat esso, tapi terlajak gak lintas jalan.

seb baik teksi senang didapati. sesampai jer kat jaya one terus terjah cold storage. peh, agak kesukaran dlm membuat pilihan eskem mana mau rembat. ada sara lee, ada haagen dasz haih. oleh sebab dah mmg set mau baskin robbins, zasss jerla sebekas yg medium RM24.99. pehtu amik vitagen sepek ngan biskut oreo satu terus ke kaunter pembayaran.

tak sabo mau balik opis jalan cecepat mau tahan teksi lagi. alhamdulillah within 30min dah sampai balik ke opis dan terus menjamah itu eskem. syukurrrr.....



:: pilih..pilih..pilih ::



:: lastly, ini menjadi pilihan hati. heh ::


15 comments:

naja said...

sedapnyer! tini.. aku x pernah rs eksrim tajuk ni... tlg bagi penarafan berapa bintang

siti said...

wow sdapnye BR eskrem..
mkn sorang ke 1 cup tu..

Laxmi said...

adoiyaiiiiiii dan dan teleyo beb... :P
naja... kalo aku kasik full la bintang2.. amat sedap ok eskrim baskin robbins.. huhuhu nak gakkk!!!

yongshaniza said...

slruppp..sungguh menggiurkan tekak aku.....balik ni nak p beli la..tapi eskrim kings jelah..hohohohoho

SYAbAR said...

cemana nak kurus.....

joegrimjow said...

esekrem...
banyaknya kaloriii

Dee said...

kalo suker coffee..jamoca almond fudge adalah the best flavor kat BR..trylah..

Baby Lyana said...

baskin robbin? i loikkkeee...Lyana pun loikkee

pinkiss said...

finally..

atty's said...

sodapnay BR.eskerem..

mRs.jUkoGYu said...

owh sy juge suke aiskrim..tp musti coklat ajer..;)

payiet said...

Sluurrrpppp *sambil kesat liuq

TiNiE said...

naja : ala, sedap gaya-gaya eskem la naja...buleh aar kasi 5bintang

siti : nyum nyum..sedappp

laxmi : hahaha jom jom makan sesama meh..

yongshaniza : janji eskem ek..

syabar : huhuhu selera dinosor kakmin..

joegrimjow : shhh dok dendiam..

dee : wow, ye ker dee. haruss try

shaf : hehehe, nanti kita dating makan eskem BR ek..

pinkiss : zassss

atty's : nyum..nyum..mmg sedappp

juls : akak ceklat tak sgt, more to stober dan lelain

payiet : hihihihih

Mya said...

adoiii ni yg rasa nk beli aiskrim BR lagi nih..

TiNiE said...

mya : jom jom..akak pun rasa gitu, mau test perisa lain plak...

heart my community