Followers

July 28, 2009

PD : aksi-aksi kami di kolam renang

akibat kuciwa karena takleh mandi air laut, kami pun decide terus jer terjun kolam. bekpes lak di bawa ke tepi kolam. sesambil mandi, sesambil makan. nikmat bukan? waktu ni aku testing skill jadi photographer. chey chey. io io ajer. akibat masih terlalu pagi, kolam tu kami yg punya. hahahaha. dah tak tau nak tulis apa dah. layan pics jerla.



:: aku, fatihah n achudida ::




:: aaliyah, najihah n sarah ::




:: ok la kan? ::




:: hmmmm ::




:: fatihah dah siap berpakaian setelah menggeletor kesejukan ::
:: achikliza ::

11 comments:

Mrs SM said...

swimming pool lg best.. x der sun burn.. hahhahhaha sue jrg g laut... suka air terjun @ team park ja.. syamim takut laut...(",)

alladiin said...

eh..macam salah dress code je masa kat dlm pool tu..hehe...

pinkiss said...

ko ada buat terjun tiruk tak?

naja said...

aku masih blum dpt tengok gegambo.. hanya dpt baca kata2 yg tertera.. ni yg buat debar2 nih. tp tenet opis plak bangang... sabo jer la

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. sakan bebudak tu ya.. seronok la diaorg.. :D

mRs.jUkoGYu said...

siyok nyer

fatihah sungguh cumil...sukeeeee...

TiNiE said...

sue : sesekali tingin gakla nak rendam diorg lam laut, pehtu ingat baru nak layan pool, since laut takleh mandi...zass terus pool le jwb nyer..

alladiin : eerkk...kena eh ber dress code bagai mau terjun pool gitu ke en.ashri, tak ajo pun..hahahha

pinkiss : takoooottt..

naja : takpa, bila line tenet dah ok..zass tgkla pics tu sumer..sabaq..

cutemiut78 : diorg paling seronok tak hengat..

juls : hahaha...yerla yerla anak-anakku sumer cumil..

payiet said...

wah terjun tiruk tuuuuuuu

TiNiE said...

payiet : aku ker..sebila plak aku wat terjun tiruk yit ooiii...

payiet said...

anak kamu la

TiNiE said...

payiet : yer yer...

heart my community