Followers

July 04, 2009

SARAH bergambar di rumah pun boleh...

akibat dari entry lepas, dek kerana mau jugak submit form tu ari jumaat, aku pun mintak dida amikkan gambar sarah jugak2 di rumah. pehtu aku bikin la cemana pun janji ado gambo dia bertudung. so that form sekolah agama dia lekas segera dihantar.

zasss pakaikan dia tudung, snap kat dpn dinding background putih pehtu crop edit lebih kurang agak² size paspot terus print. dan inila hasilnya. heh.



:: amacam ?? ::

10 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Ok juga tu... NOT BAD Quality!!

ije said...

ok sgt dah tu. janji ada senyuman sarah tu. manis~

suhaila-ab said...

senyum tak tahan!!!!

mRs.jUkoGYu said...

cumil nyer beliau pakai tudung...pas neh kalo sy nk amik gambar leh jumpe akak la ek?ekekeekekek

leadleedeea said...

oooo x jadik guna marker pen yek? weeheheheeheheee...

Mya said...

zassss je la kak...

mira said...

sekolah agama ni..sekolah next year?

mira said...

dekat sekolah ada kafa kan?hantaq pi kafa dak?

HASNAH said...

Boleh lah Tinie...tapi biasa nyer kalau pic tuk skolah...tudung kosong jer...bukan bunga2...jgn mare...

TiNiE said...

mamaqaypo : bulleh aarr..

ije : hiks hiks..tq tq

suhaila ab : selagi leh senyum..senyum..

mrs jukogyu : boleh boleh aja..sila sila

lead : takla..since submit form dgn pic ni, acceptable jer..so, kira boleh la tu..

mya : dah zass dah pun

mira : sekolah agama ni selepas sekolah biasa la, ala-ala kafa gak, tapi depa panggey sekolah agama integrasi?

hasnah : yer tau. since dia lum sekolah pun, boleh la kot..

heart my community