Followers

July 29, 2009

PD : aku dan Politeknik Port Dickson

aku udah ugut buat ayat permintaan sama kakros n abgaizal soh singgah poliPD. mau imbas sekejap kenangan dulu. huhuhu sggh lain bona poli skang. sudah ada polyMall. aku sgt teruja. kalau dulu dah ada kan senang. takyah ponteng kelas mau ke pekan PD. ampun en.ashri. dulu-dulu tu takder niat pun nak pijak paler en.ashri. huhuhu. zaman gegediks gitu la.



:: 2009 vs 1996 ::



:: masa aku dulu, blum ada tembok nih ::



:: ni lak, kat lab DSK ::
:: kalau rasa malas nak ikut haluan yg betul cross jer ikut rumput tu ::
:: mie, naja, yong hampa ingat dak?? ::



:: oh! kenangan mengusik jiwa ::



:: di blok hostel lak ::
:: rindulove!!!! ::

p/s : sekian entry PD dariku untukmu....sengihnampakgigi


14 comments:

CuTeMiUt78 said...

kenangan yg tak akan dilupakan ya tinie

MissSecretary said...

hahaha, aku n the geng pun selalu gak, ponteng class En. Ashri n En. Arshad gi PD, sbb nak keluar duit... huhuhuuh, budak2 poly skrg berutung, serba-serbi dah ada sebelah menyebelah... sweet memories tul... best giler

yongshaniza said...

HUUUUUU..MENGIMBAU SUNGGUH..LALUAN ITU SUNGGUH SYOK..HILANG VOGUE MINAH DSK..KAKAKKAKKAKAKA...KITA SEMUA NI..PERNAH KER IKUT LALUAN YG BETUL?HEHEHHEHEEHE

Dee said...

siap boh gambar lama n baru tu..syabas tinie..kalo aku nk imbas balik itm shah alam tu..wei..penatnyer nak round..hahaha..dh mkin besor..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

CINTA KENANAGN SILAM ker ni???? waaahhh.....

Mrs SM said...

seronoknya blh singgah Poli dia dlu2... hehehehe... mcm sue hr2 lalu kt POLIMAS... short cut nk p jitra lalu situ la... wakakkakaka

Beautiful Disaster said...

rindunye!!!!!!

naja said...

bestttttttt.. teringat. cross padang pijak rumput. balik kelas panjat bukit goyang pokok pelam smp nak runtuh.. takpun panjat jer pokok pelam tu dgn blazer anggun DSK. .wakakakak mmg melampau di situ. Kalo en Ashri tau mmg kena potong markah grooming!

pinkiss said...

syahdu giler weh..

Mya said...

oh... politeknik PD ku...

tul kak. manyak kenangan ooooo...

Diamilikku said...

wahh.....sempat lagi memngimbau nostalgia...syabbas betti...heheheheh...siap ada gambar compare tu yang tak tahan tuh....

Amirza Kraf said...

paling aku tak tahan gambar atas jalan tar n depan objek tulis PPD tu... muehehehhe.... tetiba lak rindu PPD... esp time part 4...

TiNiE said...

cutemiut78 : kenangan di polipd mmg akan sentiasa tersemat dikalbu ku...huhuhu

miss sec : tul weih. mmg kenangan ssgt.

yongshaniza : aah la yong. kita selllaalu ikut salah haluan. hahahaha

dee : tu yg shiok dee. poli ni kenit jer. almost everybody kita leh kenal. tapi dah semakin besar gak poli ni skang.

mamaqaypo : takdak aih mama. bukan kesah cinta. tapi kisah kawan, lecturer dan poli itu sendiri. eh, ha'a laa..ada gak kisah cinta. heh.

sue : ooo sue polimas jer ke. lagi dekat ek.

BD : yer yer...harusss

naja : sungguhla naja ooiii...bnyk oo kenangan kan...

pinkiss : uhukss..

mya : kan kan kan..

sone : haaa..mmg ingat gambo tu. tu yg buat semula pose atas jalan tar tu..hahahaha

amirza : betui la mie ooiii...mmg rindu ssgt...

MyPolyCampus.Net said...

jemput ke forum pelajar & alumni Politeknik seluruh Malaysia di http://www.mypolycampus.net/

heart my community