Followers

July 30, 2009

bila KAMI berkompol lagi....

ini cerita isnin. memula mmg takder plan pun mau ke hq awal-awal, tapi memandangkan mr. b kasi greenlite aku zass kan jerla. lagian, adiktiriboboy mau banjer lunch yeahoooo. tq adikku. semoga kamu dimurahkan rezeki dan dipercepatkan jodoh. *motip?*

aku terus ke da mall. mereka udah menanti. dan jua siap orderkan. aku sampai food lum sampai. so, ngap ngap kopok jerla dulu. sesambil posing-posing maut. maut kerrr?? dah tu food sampai jer tanpa membuang masa. zassss.

aku udah tidak tau mau taip apo. kalau nak tau citer further boleh bloghop ke blog-blog mereka. kakdil, dikyit n dikya.



:: kami ::



:: green apple kasturi vs ice lemon tea ::
:: my thai fried rice ::



:: diella aka bondarock ::



:: this pic, kedit tuk kamera payiet n photog plak mya ::
:: thanx y'all ::

11 comments:

joegrimjow said...

asyik kumpul je ek
huhu

Mya said...

love love korang semua! :-*

CuTeMiUt78 said...

wah.. gather2 sambil makan2 memang best kan.. :D

naja said...

terserlah keanggunan hang di situ ;)

Baby Lyana said...

cam jacket baru jer...
hahahahahh

Dee said...

suka itu thai fried rice kat SR...credit to the photographer...cantik gambar tinie yg last tu...

payiet said...

Meriah uolls

Bondarock said...

ha'a beb ... gambo ko sorang tu cantik ! :D

TiNiE said...

joegrimjow : joe, kami dibawah majikan yg sama :)

mya : muaahsss...

cutemiut78 : tul tul tul..

naja : hang suka tau. mencik aku...

shaf : yer yer yer...perlu ker aku entrykan??

dee : *blush blush* heheh tq dee!!!

payiet : harussss...

bondarock : ni sorang lagi. waloppooonnn...

mRs.jUkoGYu said...

kamu sungguh semat lah kak...

TiNiE said...

juls : huhuhu yerla sgt tu...

heart my community