Followers

July 21, 2009

sapa SETUJU ngan aku, angkat KIBOD!!!


bila henpon aku sudah menunjukkan tanda-tanda mau kaput,
maknanya sudah tiba masanya servey new hp kan???
setuju??

blogger-emoticon.blogspot.com

18 comments:

Amirza Kraf said...

aku tak mo angkat kibod tinie.. angkat mouse je.. nnt hang dpt hp baru aku zelessss.... :)

GiGGLe GaL said...

tini,
memandangkan keyboard aku melekat kat lappy ni, aku malas nak angkat.. angkat touchpad pod karang tak memasal aku kene beli lappy baru..wakakaka.... jadi..aku malas angkat la..
lg pon aku setuju sama amirza tu ha.. kang kami jeles.. wakakkaka...

p/s: klu nak beli, beli la berjemaah.. menderma kan lebih baik..hihihi.. (sila baca dgn nada dengki..wakakak)

Mya said...

tak setuju tak setuju...

Abby Sue said...

huih dengki dengki..at least henpon hang masih cantik, kang aku post henpon aku mau ada yg pengsan tgk..muahahah!!

SyaNa said...

sian akak tini..meh la sye angkat kibod..

joegrimjow said...

bak hp lama cni
hehe

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. takmo angkat kibod blh tak, nak angkat kening mata je..

Diamilikku said...

angkat keyboard pun bukan kak tini nampak...ke nak kena amik gambar angkat keyboard pastu buat entry...heheheheheheh...tukar je sis...

Baby Lyana said...

ala tinie..kalau dok ngidam iphone tu..sambar ajer la..kasi alasan plak..

Jocko said...

aku tengok OKEY jer,,,

payiet said...

hamboih ko kan kak mencarik sbb

TiNiE said...

amirza : ala servey jerla..blum btul btul

giggle gal : yer yer, jgn sampai rosak lappy...susah mau ganti

mya : dah tau dah ko kan..

abby sue : hik hik..cantik ker...

syana : yeyyy dah ada penyokong sorang..

joegrimjow : mana FM akak??

cutemiut78 : boleh jerla..angkat apa pun

diamilikku : lagi sorang penyokong

jocko : hmm okey ek

payiet : harus la bersebab yit..

TiNiE said...

shaf : hahahaha iPhone?? mungkin tidak...

leadleedeea said...

yang ni buat le second handphone..hehehee beli baru so da ade 2 bijik phone kan? bagus x cadangan beta? ehehehhee~!!

adina said...

apa sebenarnye di hati tu..mmg dh ade pilihan lain ke???

TiNiE said...

leadleedeea : bagus bagus..akan tuan hamba per'dacing'kan (baca timbang) cadangan itu...

adina : hehehehe ada bnyk pilihan nih..adeh susah mau buat keputusan laaa...

mRs.jUkoGYu said...

kak..gue angkat ketiak jer la ek..hehehehehe...
tepon gue da nazak kak..tunggu mase jer gol..hehehehe..tp biarkan.beliau...

TiNiE said...

juls : selagi boleh...zasss jerla

heart my community