Followers

July 30, 2009

MEREKA menggayakan NYA


:: sarah aaliyah yg disangka, mereka adalah kembar ::



:: najihah ::



:: fatihah ::

kedit kpd tuanpunya blog ini. tq very nice love!!!

8 comments:

suked8787 said...

ala tumi2....geram betoi...ni yg x sabaq nk ada baby girl nihhhhh...

Mrs SM said...

syoknya ad bby girl.. blh solek bby tu.. amboi kak tinie siap order online tu...

Abby Sue said...

keheheh..caiyok!! eh kak mar saja tak jahit kat belakang tu ye takut satgi clip tak sesuai, kalau hang nak tukaq klip lain pun tak pa..so nt stitch up ja la yek..

for more clips..visit

http://babypinkcraft.blogspot.com

payiet said...

aa ah pon tak ketinggalan menggayakan pin rambot yang sangat fashionable itew.

ije said...

comelnya!! teringin nak buat felt~ cute. tapi tak buat2.

TiNiE said...

suked8787 : apa yang penting?? KERJAKERAS..hahaha

suriati : insya-Allah, sue next edition ni bb gal plak, k?

abby sue : ooo ok ok. will do. nanti aku try servey2 klip lain. so, far klip tu masih seperti asal. heh.

payiet : yezzaa.. kedit pada tuan punya blog klip rambut yg melertzz kebabom itu.

ije : heh. comel ek. klip ker, tuan klip?? hiks...

mRs.jUkoGYu said...

sukeeeee...ngan anak2 ko kak...

TiNiE said...

juls : yer yer..nanti ada rezeki kita ketemukan sumer2 ni ngan auntie julia diorg...kalau rasa lebih yakin lagi..tlg jaga sekali diorg..akak mau g shopping kejap..boleh?

heart my community