Followers

June 30, 2009

layannnnsszzz

mereka gembira dapat seketul pinano. semoga mereka dapat belajar erti sharing is caring.

*ibu ngelat mau beli bnyk² dan dan soh hayati erti sharing kan bu*

seketul itu pun sudah menge cost kan ibu RM100++, walopon ia hanyalah mainan made in china saja. huhuhu



:: best la mendalah ni, ada mic, bangku ::




:: jom kita cipta lagu jom ::




:: kakak, mau cipta lagu ke mau nyanyi?? ::




:: a-ah pun takmo lepaskan peluang ::




:: lalalalalala ::

13 comments:

mRs.jUkoGYu said...

seronok la dorang ek...

jangan dipanjang piano tue udah la yer...;)

Afif said...

Eleh, kat iPhone pun boleh main piano tau!

Baby Lyana said...

sure la gamat ghumah mu itew!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

fatihah mcm REAL jer jadi DJ + Nyanyi... hehehe

ije said...

kak tinie.. comelnya fatihah!!!

Diamilikku said...

better ajar sharing dari sekarang kan..nanti besar2 dah faham n takde berebut2..tapi pesan kat diorang..boy friend nanti sendiri2..jgn sharing2 plak...hahahhahahaha

atty's said...

mesti bdk2 tu happy

payiet said...

nak menyanyi kene pakai topi merah huhuhu pasnih leh la jadik komposer adek beradek kan kak hehehe

TiNiE said...

mrs jukogyu : aah. diorg mmg suka banget...

afif : huh!!

shaf : harusss....ngalahkan studio jamming..

mamaqaypo : padahal nak makan mic tu..

ije : yer yer..hahaha pasan. tq

diamilikku : insya-Allah. haaa tang bf taklehla share2 gitu kan

atty's : alhamdulillah, sumer pun happy.

payiet : insya-Allah. jadi apa pun takper, yg penting mak apak masyuukkk..hahahaha

Mya said...

cam best je eh kak... kat mana ek beli?

pinkiss said...

adoila.. cumilnya. untuk orang BESAR boleh tak?

masviona said...

wah bestnye pinano....hiksss piano tuh...siap ada mic n krusi lagi....syok².....beli mana tuh

TiNiE said...

mya : beli kat kedai cino area umah akak sana

pinkiss : boleh jer..sesekali aku pun lepas gian gak ngan pinano tu..heh

mv : besss..beli kat kedai toys biasa2 jer kat area umah akak sana...

heart my community