Followers

July 03, 2009

one of my BF during UPM

masuk keje pagi ni as usual. on facebook, tup tup ada msg. oh! my long lost friend since UPM. dia ada kat sini. ada meeting kat MARA hq. harusss aku terjah jumpa dia. bukan senang oooo. org kelate. dan menetap di kelate jua.



:: aku n pn ameilda ::


lunch hour jer terus gerak ke sogo. mau ketemuan sama ini orang. gosh, i really miss u my friend. teringat a few incidents yg menterlibatkan kita berdua. antaranya momen sewa keta. pehtu mau kuar dari paking, tup tup terseret keta org sebelah. aiyooo time tu rasa nak luruh jantung. aku dah cakap ko, tak lepas ko tak cayer. ko kuar jugak. nasib baik tak teruk sgt. tapi efek dia sampai sekarang ooooo. hahahaha....



:: lagi sekali snap ::




oleh sebab nak sembang² jer, kami amik sorang satu brownies n green apple kasturi jer each. bnyk sembang kisah masa UPM ler. 45min tak cukup aarr....
lil, bila boleh kita wat reunion nih.
rindu aaarrrr......

7 comments:

LoVEaQshA said...

salam kak tinie..
Lm xjengah blog akak..Pc zura bengong ckit 2/3menjak nie..
Akak nti email zura ur address yer..TQ

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Tinie, bez gak jumpa member lama ni..banyak citer boley kuar. ikutkan satu ari pun tak cukup kot..

Baby Lyana said...

wah..ketemu rakan lama.. i loikkee

ije said...

bestnya brownies~

payiet said...

Langgar larik tu hahaha

leadleedeea said...

huhu i tot one of my bf tu-boyfriend...heheheheeeeee

TiNiE said...

aqsha : ok. noted zura. akak dah drop komen dah..btw thx yer

azrina : betul ssgt. ni pun jumpa ccpt jer. kejar masa memasing..

shaf : harusss...aku pun sker amat

ije : yeap. habiss licin

payiet : bukan. langgar dan memandu pergi. tak lari. letih ok kalau lari

leedleadea : gulpp..ekceli ada jer..shhhh jgn gitau org nanti en.nahar tau jenuh..hahaha

heart my community