Followers

July 02, 2009

ayahku BERPENGARUH

hiks hiks..tajuk tak boleh blah kan. smlm kan aku half day dgn reason 'to entertain parents' so apalaga, entertainment plsss.

genap kul 1pm, zassss balik ke rumah. diorg dah tggu. sesampai jer park keta aku terus naik keta ayah plak. aku dok depan sbb mau jadi co-pilot. pasai diorg dari klang mau sampai pj pun diorg dah tersesat barat ke kelana jaya pehtu ke bukit jalil nuuun. aiiiyoooo...kesian.

ok back to the story. aku pilih ke midV saja since dekat n convenient. tapi bila sampai jer nak masuk parking it seems sumer parking pun tulis FULL. aarrgghh tak kira masuk gak. mau cari parking pun berejam. almost 15min jugak la dok pusing pi mai pi mai. las las dpt la satu lot. tu pun illegal. heh.



:: selamber jer parking ::
:: yg penting parking ::




:: pic taken masa dah nak balik ::
:: lucky us tak kena clamp, heh ::
:: thats y aku boh tajuk seperti di atas ::
:: AKK = A Ada, K Korang, K Kesah ::

blogger-emoticon.blogspot.com

to be continued....jgn pandang belakang congkak....

12 comments:

Naddiea said...

huaaa dasat la ayah kak tinie.nasib x kene clamp ekk.kalo x jenus la nk pi panggil security suh bukak balik.adehhhh...

payiet said...

amboi kak tin, ayah ko sgt berpengaruh mempunyai bintang di kereta gitew

MaMaQaYPo FaMiLy said...

ayah TiNie mmg berpengaruh.. :D

Mya said...

baca tajuk dah ngeri ok...

kalau ayah akak berpengaruh, bagaimana pula dengan ayah mertua akak? adakah beliau juga berpengaruh?

AQisH said...

aiyoo..bygkan klu ramai org wat camni..ape jadiii :-p

Baby Lyana said...

hahha tuu pasai la hubby ku pasti pakai jockey.. sebab dia malas nak pusing2 dlm tu..

naja said...

habaq kat ayah hang aku nak pinjam bintang dia...

alladiin said...

kalau wa, sure tak berani nak buat cam tu...

TiNiE said...

naddiea : shepah, kami berani pasal kami tgk belambak keta lain paking tak sepatutnya leh paking..kami pun zasss jerla

payiet : harusss...yg penting pose!! hahaha

mamaqaypo : hiks, takdakla mama...

maya : tajuk harus gempak gitu. ooo arwah FIL akak dulu seorg yg biasa² ajer. semasa hayat dia, dia sgt la baik orgnyer...asal dtg sini jer bawak buat mottan n segala groceries. kkdg marah gak ngan dia, takyah la bawak milo roti segala, mcm la anak dia aka en.nahar takleh beli sendiri. al-fatihah buat FIL ku. tenangla kamu di sana. amin.

aqish : s long s tak blocking jalan ok kot..*ayat penyedap ati*

shaf : aahla, baru tingat pasal jockey. since aku takpenah park kat jockey tu yg tak tau..hahaha

naja : ok. noted.

alladiin : kami pun berani2 takut gak ekceli..hihihi

mRs.jUkoGYu said...

beliau sangat nsem..tetibe tingat kat ayah saye..sob..sob....windu nyer..;(

TiNiE said...

mrs jukogyu : kan kan..anak dia jua cute kan kan...

sabo..cukup time sok jumpa la kamu dgn ayah kamu..insya-Allah

Baby Lyana said...

Jockey midvalley kat starbucks sana...

heart my community