Followers

July 01, 2009

JAI-HO!!!!

video


sebelum aku bercuti half-day harini, aku mau tinggalkan korang dgn sajian senaman fizikal di tengahari. bagus untuk sesiapa yg asik kesejukan dlm ekon semedang. sesekali take a break, bukak lagu jai-ho kekuat buat sikit xtvt regangkan badan macam kawan kita nih. good for health.

dlm dok berdansa pun sempat gak usha lappy n simpan dokumen. inilah pekerja cemerlang, gemilang terbilang.

kaksiti bilang " biar jerla dio tu, janji dio bahagio"


14 comments:

mRs.jUkoGYu said...

ape masalah beliau ek..muahahahaha..kim salam ngan beliau..ekekekek

suked8787 said...

Apa kono ekau ni jang....keno sawan ko? Kesiannnnnnn...anyway, semoga hepi2 slalu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahahhaahahhaha.........
smngat hihihihi....blh jdi pelakon ni..atau pn bakal mengnti tmpt nabil nnti huhuhu...

Afif said...

Arghhh tensionnyer tengok!

Somebody shoot me already.

Dee said...

opismate ko ke ni tinie? ayoyo!!

atty's said...

sapo nie tinie..dia tau dak ko rakam dia..ehehehehe lawaks

Beauty Touch said...

hahhaha
org ni sangat comel
kemsalam dia eh
hahahahhaha

leadleedeea said...

lead slaloo laaaa joget2 atas krusi...hehehheheheeeee xdelah stress sgt kan...saya setuju ngan dia neh...

Naz said...

kirim salam jugak kat dia yer...

Baby Lyana said...

heheh..aku suka layan org camni di saat2 kepala bengong! leh release tension

payiet said...

Adoi la kak, aku rasa elok la dia masok raja lawak. Pasti bagai nak gila aku vote dia nanti

salzahari said...

bestnya ada officemate camni..leh release tension!

mamat ni mmg poyo...selamba je, mmg tahu hang ambik gmbq dia kan?!! emm, adakah dia mamat yg sama yg pakai spek dan selalu hang amik gmbq tu?

TiNiE said...

mrs jukogyu : beliau ok. sihat. insya-Allah..

suked8787 : sesi rilis tension sikit la kot..

kakashi : so, soh masuk rajalawak la ek?? hmm

afif : kihkihkih no komen

dee : yer yer opismate aka jiran ku jua

atty's : kawan opis saya kakty. dia tau jer...

beauty touch : hoh?? comel ker...ok ok insya-Allah

leadleedea : kan kan kan...

naz : ok. roger.

shaf : kan. betul tu.

payiet : ok ok. akan ku suggest dkt tuan punya badan..

salzahari : kihkihkih..betul la tu sal. sesekali gini mmg rilis tension...heh

Beauty Touch said...

ahahahha
gaya yang comel
hahahahhah

heart my community