Followers

July 14, 2009

khas ditujukan untuk JT...nasib²

Exist

Alasan Mu

Ikhlasnya hati
Sering kali disalah erti
Tulusnya budi
Tidak pernah engkau hargai
Berlalu pergi dengan
Kelukaan ini
Kumengalah... ku bersabar

Bertentang mata seolah-olah tiada apa
Berpaling muka ada saja yang tidak kena
Mencari sebab serta alasan yang kukuh
Supaya tercapai hajatmu

Manis dibibir memutar kata
Malah kau tuduh akulah segala penyebabnya
Siapa terlena pastinya terpukau
Pujukmu, rayumu, suaramu
Yang menagih simpati dan harapan

Engkau pastinya tersenyum
Dengan pengunduran diriku
Tetapi bagi ku pula
Suatu ketenangan

Andai kita terus bersama
Belum tentu kita bahagia
Selagi tidak kau ubah
Cara hidupmu

Ada rahmatnya
Bila tidak lagi bersama
Terasa jauh
Diriku ini dengan dosa

Ku tinggalkanmu walau tanpa kerelaan
Yang nyata kau tidak berubah...

Katalah apa yang kau ingin
Selagi kau dapat berkata
Memang begitu sikapmu
Semenjak dahulu

blogger-emoticon.blogspot.com

ko ingat ko cantik??? ko ingat aku hadap mau kawan dgn ko...sudah, blah la ko dari idup aku.
aku sikit pun tak ralat laaaaa....setan

13 comments:

payiet said...

Haiyo kak tin ngamok ngan Justin Timberlake? sabar kak. Akan ku hanjengkan org itu

Diamilikku said...

uikkk..marah sape nih kak tini??
sabar2....marah macam mana pun..
kena maintain cun okay.....
be cool sis

Baby Lyana said...

woiii..marah kat saper ni? huhu

CuTeMiUt78 said...

alamak ingatkan utk contest yg mamamanja tu.. kisah & lagu... rupanya marah kat seseorg ya.. oppss bawa bersabar.. :D

Mya said...

JT? jeng jeng jengg...

saya pun taktau mau respon apa kak.. nak suruh akak sabar, saya pun bkn sabar nauu pun.

mmg julung2 kali akak mengamuk di dlm blog. ini mesti JT sudah melampaui batas..

awass kamu JT! huh!

MissSecretary said...

mak aii... garangnya... ko tinie... takut aku...

Adin said...

tinie, sabarla ye...

• roOZu • said...

sape yg kene marah ni?

takut tol.
garang sis ni..

pinkiss said...

weh, nama aku setat dari J gak. tapi bukan aku kan..

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiii......

Siakah gerangan JT itu?
Perlukah ku tahu?

TiNiE said...

payiet : tgh sabar la ni..

diamilikku : yezzaaa..cun sokmo

shaf : bukan marah sgtla, sekadar meluahkan pasaan

cutemiut : insyaAllah...

mya : awasss lor

miss : aku mmg garang weih..hahaha

adin : yer yer..baekk

roozu : sesekali menggarang..heh

pinkiss : eh, bukan ker nama ko noraini??? sebila plak initial J plak nih..

dj epoi : boleh jer tau, jom lunch...hahaha

mRs.jUkoGYu said...

akak jangan marah2..kang bertukar ijau...ekekekekeke..

i lap u kak..;p

TiNiE said...

juls : ko jgn riso, akak sesekali jer marah blum sempat jadi ijo dah cool blue balik..erk blue, bahyer tuh..hahaha

heart my community