Followers

July 03, 2009

GAMBO STUDIO vs GAMBO IC

since mak n ayah ada kat sini, aku pun amik kesempatan bergambo gewdixsss di studio. tak kesahla tak cukup korum pun. dah mmg aku dah ckp ngan en.nahar nak ajak bergambar family di studio. takperla, nanti kita amik sefamily lak ek bang. ada a few gakla apek kedai tu amik. sumer gegara si fatihah takmo tgk kamera. sudahnyer, yg ni jerla yg terbaik pun.




sebenarnya, ada kisah jugak aku terjebak di kedai gambar nih. si sarah n aaliyah perlukan gambo ic untuk masuk sekolah. si sarah untuk sekolah agama, si aaliyah lak sekolah tadika. aku pun dgn penuh semangat waja amikla gambo diorg. dahla 6 kpg each cost RM12 x 2 = RM24. tambah lak gambo studio tu RM30 (plus seketul cd) dan juga a few pics lagi yg aku cuci menjadikan total bil aritu = RM65. aku syak kedai ni boleh amik tempahan online. aku syak jerla, pasal aku tak tanya bebetul sama itu tuan kedai. heh.

add kedai itu : photo delivery enterprise,
18, jalan pjs 3/46,
jalan klang lama 46000 pj.
tel : 03-7782 2020



:: sarah nurfarahin mohd. nahar ::

yg lebih malang, balik jer umah aku pun mau la isi itu form. sekali baca syarat² untuk sekolah agama sarah tu "gambar pelajar perempuan diwajibkan memakai tudung". urrgghhhh meroyan tension!!!



:: aaliyah nurashikin mohd. nahar ::

blogger-emoticon.blogspot.com


11 comments:

payiet said...

Tingat zaman dulu kala amek gambar kat studio, harus dressing skema skema kan kak

HASNAH said...

Elok jer Sarah & Aaliyah tu senyum...alih2 kena ambik lain ker? kesian.....lain kali baca form betul2 tau...

Precious said...

Tu le ko ...
kang haku cakap banyak kan, ada yang mengamuk kang ... wokeh, bek haku undur skang! Hiks!

leadleedeea said...

amik marker pen, lukis kan tudung dia..aci x? ooops~!! hehehehehehee

Dj Epoi said...

Lenkali baca sampai HABIS daaaaa...
Yg nih Tok Guru marah nih......selalu belajaw tak nak habiskan hehehehehehhe.....

Kalau pakai tudung Harus SAHAM NAik heheheheheh

Baby Lyana said...

weh..mana gambo studio kat rumah kau? heheh

TiNiE said...

payiet : aah, asal mau amik gambo di studio terus tuko pose ala-ala p romli n kak jeton basir gitu..

hasnah : huhuhu tula, ekceli ayah diorg tau jer cumanya kurang komunikasi makanya mesej pun tak sampai..adoiii

precious : ckp jer..i just can accept it..

leedleadea : ada gak pk gitu..hmmm

dj epoi : yer yer..baeeekkkk. saham bskl ke??

shaf : coming..coming

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Hehehe... baca tak abis ek? cian depa...

LAWA gambar studio tu, tang background!!

mRs.jUkoGYu said...

santek gak amik gambar kat studio..;)

bapekah bilangan anak tangge tersebut?;p

Diamilikku said...

alahai....ibu ibu..len kali baca borang2 dulu yer....kan dah jadi keje dua kali....hehehheheheh...sabar bebanyak yer

TiNiE said...

mamaqaypo : skang ni senang, ada ribuan background for gambo studio. computerized. pilih jer..tak cam dulu...

mrs jukogyu : alamak, akak tak kira lak...kena kira ker??

diamilikku : ayah dia dah baca. tak kasi tau...huhuhu

heart my community