Followers

July 29, 2009

yg di TUNGGU, sudah TIBA..yeyyyy

dalam kesibukan kota menjalani rutin aku harini. aku dikejutkan dgn satu evelope pos ekspres. *terkejut la sgt kan*. yeyyyy yg ditunggu sudah tiba. sgt teruja. tak sabo mau gayakan dgn anak² nanti. tq kakmar!!! cantik banget. ko mmg kreatif.



:: envelope yg baru jer aku terima sebentar tadi ::
:: klip-klip yg sggh comel dan menambat jiwa ::



:: untuk menjamu mata lebih lagi, sila layari blog di atas ::
:: pelbagai bentuk dan warna lagi ada di sana ::



:: little duck = RM7 satu ::




:: summer daisy = RM5 satu ::




:: awesome tiny = RM5 sepsg ::

sgt murah dan berpatutan. cepat-cepat. silala layari blog ni http://babypinkcraft.blogspot.com untuk menyaksikan sendiri sepit yg comel- comel for your cute little ones. zassssss......

9 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

comel..comel..:D

Abby Sue said...

hang sungguh pantas dan yg terpantas memblogging!! hahaha..!

Tq, and janji dah ditepati, selagi tak pos, rasa serba salah jer..ahaks!

Happy clipping!

mRs.jUkoGYu said...

cumil nyea....pos kesini boley kea kak?;)

fazemy said...

Comel..tp mcm mahal sgt la sepit tu. charge pos yg mahal erk.

Dee said...

cute2 je..tp kalo dpt kat mimi..dh x rupa sepit dah..

TiNiE said...

CC : kan kan kan..

abby sue : tq very nice kakmar. serius aku teruja...hahaha dpt benda comey yg freeee!!!

juls : boleh boleh...heh

fazemy : yg ini kaktinie dpt free. dah dpt free tu pepandai la pomot. tapi caj pos RM2 jerla mie...

dee : sama la atm tinie pun. tapi, pesan ngan diorg pakai time jenjalan jer. heh

atty's said...

cutenya..hairclip.. .

Baby Lyana said...

Jelessssssssssssssssssss.....
bila Lyana punya nak sampai ni..huhu

TiNiE said...

atty's : kan kan mnyk comel ooo..

shaf : sabar ek mommy lyana..nnt sampai la tu...

heart my community