Followers

July 06, 2009

kasihnya KAKAK.... (untuk contest djepoi) heh

baru terbaca dekat blog djepoi, dia buat contest pasal gambar. since ini gambar baru jer amik smlm, aku edit sikit entry ni spy menepati permintaan brodj. amacam bro?? boleh la ek....

**********************************************************

gambar menunjukkan kasih sayang seorang kakak kepada adiknya. tak kira di mana berada, sanggup berkorban demi keselesaan seorang yg bergelar adik. AKU KAN KAKAK... heh



...meminjamkan peha untuk si ADIK
mengisi perut.

blogger-emoticon.blogspot.com

16 comments:

mrsjukogyu said...

sayang nyer die........

payiet said...

Terharu aku beb

Diamilikku said...

tak tau nak masuk ke tak contest tuh..sebabnya duk pk..kalau menang duk kat akedah kan..pastu ngan memboyot kan..ntah bila nak boleh gi sunway lagoon...

tu dia pk menang terus..confident tak hengat....hahahahahahahhaah

yongshaniza said...

tini..terharunya aku tgk gambo ni..sob..sob..sobb...kira menang jelah..veri tacing lorrrrr

SYAbAR said...

camni la akak masa adik kecil2 dulu. Ayah kmin siap ambil gambar dok riba adik, dodoikan dia nak bg tidur sambil dok pegang kasut sekolah dok bubuh kapur kasut...

zami said...

Ish macam berlakon lah...kakak ni biar betul...macam mimpi la long tengok kihkihkih

atty's said...

pndainya kakak jaga adik

Deqna said...

memang lah terharu tgk gambar tu..
tapi tu tgn dia tu cuba try tutup mata adik dia suh tido ke?

TiNiE said...

mrs jukogyu : yg sulung dgn yg no 4 mmg kamceng..

payiet : sob..sob..

diamilikku : yg penting konfiden tu..good

yongshaniza : hahaha..tapi serius, bila aku tenung lelama betoi la..very da touching gakla pic nih

syabar : gitulah, kalau dah adik beradik ramai kan...the sisterhood comes naturally...

zami : tak tak..ini bebetul..bukan lakonan

atty's : usik pun pandai gak..hiks

deqna : tgn dia tu mau kuis sisa susu yg meleleh..cute kan??

Dj Epoi said...

Salam Sahabat

Tq arrrrrrrrr.....

ANDA LAYAK BERTANDING!!!
Pasal tak amik yang Fatihah belek2 kepala ayah dia heheheher

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waaa... TERHARU tul !! Sayang betul dia kat baby kecik tu yer...

anak2 mama suka membuli jer kerjanye.. :P

TiNiE said...

djepoi : aah ek, tul gak tu. takperla, dah ini kira pic latest..zasss jerla

mamaqaypo : nama pun hero kan...harus ada adegan membuli...heroin pun sama gak...takyah tggu hero la..hahaha

Baby Lyana said...

hmm... aku dok pikiq nak masuk...tapi tiket tu cam terlebih plak.. kalau menang, cam malas nak perfi..sebab aku dah penat tawa dulu masa hubby gi amik gambar kerja dia... hahah... tak yah masuk la

Mya said...

alahai.. so suwittt...

yanizan said...

soooo cute....hehehe

TiNiE said...

shaf : walopon aku every yr dpt gi sefamily free..sempena family day bnm..tp syiookkkk

mya : ini mmg candid pure nyer nih..

yanizan : tq tq...hihihi

heart my community