Followers

April 29, 2009

TAG wajib JAWAB - kata MYA

1. bila anda start menulis blog? (bg la tarikh yg specific)
start tulis blog pada 10 September 2007.

so sekarang blog aku sudah berumur 1 tahun 4 bulan.
blog aku yang mula-mula sekali mmg blog ni.

2. terangkan kenapa anda berblogging (kalu ada cite disebalik kisah anda mula berbloging nie pun..citekan jer..)
aku berblog sebab memula dulu rasa nak share citer pasal anak² jer. nak monitor tumbesaran diorg. tapi sekarang, tema sudah ke laut. campur baur kekdahnyer.

3. nyatakan blog pertama yg anda bace(kalu masih ingat)
kalau tak salah aku ada 2 blog ni jer yg rajin aku bukak baca.

blog aemiey

blog maya

sebab utama aku sker baca blog diorg ni pasal first, aku kenal diorg. diorg merangkap junior aku kat PPD. tup tup diorg masuk bank plak keje sini. dah tu boleh plak masyuk, ala² kamceng gitu. dah aku pun terjebak jugak serba sedikit ngan aktiviti diorg.

4. letakkan n3 pertama dlm blog anda(means ur 1st entry la)
aku kasi link jerla. kalau rajin g jengah baca sendiri. katanya baru berkecimpung kan time tu. harusla entry pun alakad jer.

5. huraikan entry tersebut(cite la sikit knp tulis entry tu)
eh, ada plak soklan nih. aku dah jawab kat soklan atas.

6. letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda.



aku suka gambar ni pasal, nmpk background gambar ni kabur. yer masa ni en.nahar tgh speeding. dgn bantuan kamera ala² canggih gakla dpt plak captured imej aku n dia stabil gitu. zass jerla.

7. harapan anda
aku harap, aku akan sentiasa ada kedrat mau menyambung aktiviti bloggin' aku ni. nak nak aku dah leh cash-out wit nuffnang. kihkihkih. bes bes...motivasi tuh.

8. pas tag nie pada sape yg anda nk...
standardla. sesapa rasa dia lum wat tag ni, sila-sila pengantin baru yer.

6 comments:

eRRuL AspHyxiAteD said...

tag ni aku dah wat!

Beautiful Disaster said...

wah. sudah boleh cash out duit nuffnang kah? best best.

[-suziey-] said...

waa sgt berseni itu gambo:p

SYAbAR said...

Hi dik..... I'm back to bloggers world. Pe khabar... cayalah kau rajin selalu dengan kisah2 baru

Baby Lyana said...

aku udah wat ini tag dulu :)

TiNiE said...

errul : dah buat dok dendiam..

BD : yer yer..tggu akan ada entry khas muahahah

suziey : yer sgtla berseni...

syabar : yer welcome..welcome back..

shaf : yer yer..zasss

bersiaran secara live dari http://zimilekedah.blogspot.com

heart my community