Followers

April 02, 2009

TAG Profile n Award

aku kena tag oleh mya n syana. syana yg tag dulu. pehtu nmpk kat shoutbox si mya sudah shout². bila dicek² nama aku takdo pun kat senarai blogger yg dia tag. tapi aku zasss jerlakenyit.

1.Letakkan gambar profile anda.




2. Terangkan apa maksud gambar itu?
gambar ini adalah gambar aku. takder apa² kot yg perlu diterangkan.

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?
gambar ni diambil pada malam mau g dating ngan en.nahar g nengok PGL. gambar ni aku amik sendiri. kekonon caih seghak la kot. hakhakhak.

4. Tag 5 lagi blogger - aku decide 4 jer...

mr.blind
errul exp$^@#^*(%)ted

al-kaput
cinta cukulet

huih hempas pulas ok nak pilih blogger bertuah sempena nak wat tag nih. kalau korang free² layankan jerla tag n amik award ni yer. aku mmg suka layan blog korang. tq adik² kupeluk!!!

8 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

uhuu..kena tag..okey2 saya buat eh hoho

Mama_Aqish said...

nasib baik tak kena huwa....huwa....huwa....

Jard The Great said...

hehehe... aku dah lama kena tag nih..

Baby Lyana said...

Yeay, tak kena tag! hahahah

SyaNa said...

tag celah gigi camni mmg best buat..
kalo yg susah tu pening nk layan :p

Mya said...

sy tak pasan rupanya syana dah tag akak.. hehe.. i'm sorry.. :)

TiNiE said...

CC : layankan jerla...

mama aqish : takper, tgguuu...

jard n shaf : tgguuu next episod.

syana : kan kan

mya : zasss jer...

Al-Kaput said...

terima kasih, kak..
nti saya respon..

heart my community