Followers

April 17, 2009

e-mail etiquette - abbreviations


kalau agak² sesuai untuk dipraktikkan,
apa salahnyer ye dak.
jom kita praktik sesama.
ini mmg dah di 'official' kan dah.
tapi yg aku biasa guna BTW, LOL n ROFL.
lelain new things for merindu.


7 comments:

[-suziey-] said...

LOL..kalu dh sume nk shortform cenggitu..haram x paaham:D

~Cinta Cukulet~ said...

dulu-dulu saya ingatkan LOL tu lots of love hahaha

Baby Lyana said...

perghh... baguih..aku banyak tak tahu ni..by the way..ghajinnya tukaq layout baru..comey..

Naddiea said...

akak banyak acronym yang bole kita guna dlm net ni.kalo rajin search dlm net mmg banyak gile la.FYI,acronym ni salah satu soalan yg shepah bagi kat student masa mid term exam.ikikikk..

SYAbAR said...

Good info to practice.

Rajinnyanya kau dok tukar blog appearance Tinie. Jealouns akak...

I've no mood recently. Baru rasa penat and rasa nak demam. Perut den pun bisa sgt kat ulu hati sejak smlm. Entah kat mana la silapnya....

TiNiE said...

suziey : betul tu zie, melainkan yg bebetul kita apply kita paham la kan..

CC : gimme 5!!! sama la kita, pehtu akak dah tanya org yg lagi terror, dan akak dah tak kata LOL tu lots of love dah..btw lots of love nyer symbol is XOX..tq

shaf : hiks, comey betoi ka wei?? serius??

naddiea : good. oo mmg pakai la ek shepah kan?? so ok la for us to apply..

syabar : welcome back kakmin. btw, tini dah bagi kalendar tu kat pone. so sis, get well soon!!!

Beautiful Disaster said...

saya penah guna btw, gtg, lol tu jer lah kot. blh tmbh lagik nie.

heart my community