Followers

April 06, 2009

objek menakooottkan...


haaaa...menakoootkan tak? objek ini dijumpai di pasar malam ari sabtu kalau tak salah area dato' harun sana. kesudahannya itu donut separuh ke tong sampah jua. aku adalah sgt takleh terima kalau food dibuang² nihketukmeje. tapi apakan daya, ku tak berdaya. huhuhu

blogger-emoticon.blogspot.com

p/s entry janji ada. zassssss.....


19 comments:

Diamilikku said...

mak aiii besarnya...
sedap ke?? lembut tak doh dia

Mama_Aqish said...

Besarnyer donut gergasi nie....berapa harganya kak tinie????cukup makan ramai2 ni, tak pernah plak saya jumpa donut sebesar ini...

SYAbAR said...

tak baik kau..... the boomnya donut ni. Kalau akak tak beli la, sbb akak suka yg comel2 walapun aku dikategori the boom juga. Hihihi

Azure said...

bapok beso..hahaha..makan sebiji kenyang sampai pagi

~Cinta Cukulet~ said...

bestnya..besar..puas makan sebijik hehe

Mya said...

bapak kepada segala donut yg ada.. hohoh..

TiNiE said...

sone : masalah kureng tu yg ke tong tuh..kesian tau donut tu..

mama aqish n kak syabar : masalahnyer, bukan saya yg beli...kakros yg beli..tertarik dgn keboooman donut tu..so, saya tak salah ek...

azure : mungkin..

CC : tak puas, pasal kureng perasaan..

mya : hua hua hua...

Jocko said...

tak paham... apsal ko buang ???

ieza said...

besaunyer....sah makan sebiji kenyang 2 ari....

Naddiea said...

kak tini,mungkin org yg buat donut tu tau yg donut dia x sedap.so utk melariskan jualan,depa pun buat la besar2 so dat orang teruja utk beli.kira macam tipah tertipu la ni kak.hihiih....

TiNiE said...

jocko : pasal tak sedap dan ko taula kalau p pasar malam segala2 nyer dibeli...= tak termakan...

ieza : mungkin..

shepah : yeap, akak pun rasa centu..ni kakzamie la yg beli..bila bawak balik pakat dok teruja nengok size donut nih..haih...

payiet said...

kak tina , aku adalah takooot melihatkan donut itu

aramis2177 said...

fuyoo....gila bapakkk besaq itu donut!!!!!tp nampak sedap.....iskkk..tgk donut hang ni tetiba tingin lak aku nak melantak donut!!!!!hhuhuhuhuh

mummy_adam said...

wah bersaq nyerr.. kalu donut J CO yg besar mcm tu sure licin kan..kan..

Beautiful Disaster said...

mak aih. xde lg bsr ker? mmg btol2 menakotkan nie.

TiNiE said...

payiet : aku takot gak, tapi aku ngap² gakla..

farah : hahaha takpa hang makyong dimaafkan..

mummy adam : huih, kalau donut jCO ka..harusla mkn smpai abiss..

BD : huhuhu

Baby Lyana said...

besaq nya.. tapi aku rasa apa yg dicakap naddiea tu betul.. salah satu cara nak melariskan donut dia yg x berapa sedap..tapi aku rasa, kalau kau tak beli byk makanan lain, habih gak donut giant ni...

masviona said...

ingatkan dlm donut tuh ada objek yg tak diingini tadi...hehehe

tapi mmg besor gabak ye donut nih

TiNiE said...

shaf : logik..logik

mv : haaa...beso sggh...

heart my community