Followers

April 10, 2009

skema jawapan aku dan pemenangnyer!!!

roll da drum plsss.....

lunch hour, hari mendung nak ujan. aku dan bbrp org lagi ahli majlis tak tau nak lunch katner. end up ke kfc saja. kakjue decide bawak keta la p even kat kfc yg sekentut tu pun leh dgr dari opis aku nih. dan, elok jer tgh makan ujan turun dgn mencurah². nasib, nasib.



(ok saya bagi jawapan baru. "aku dan rakan-rakan sepejabat telah menaiki kereta ke KFC yang hanya beberapa meter dari pejabat kami untuk makan. tapi kami amat bernasib baik makan di KFC dengan menaiki kereta kerana tidak lama selepas itu, hujan telah turun." aci tak?) <--- komen dari AZREEN!!! tahniah..tahniah...tepuktangan

kepada yg lelain terima kasih kerana sudi singgah sini, dan mencuba. ada rezeki lengkali cuba lagi, k.

blogger-emoticon.blogspot.com


7 comments:

SyaNa said...

hahaha..
sye karangan bergambar fail..hehee
selalu kuar tajok :p

Mama_Aqish said...

ala ka tinie kite tak sempat nak teka la...tadi tenet tak berapa mau...hu wa....tak de soalan lain ker???

~Cinta Cukulet~ said...

wat la teka bunyi pulak hahaha

Beautiful Disaster said...

yeay!!!!!semangat ni. hahaha. tahniah tahniah. ni ucapan untuk diri sendiri ni. terima kasih daun keladi kat kak tinit. saya rasa mana-mana blog yg saya penah pegi n try kontes dorg ni lar pestaim menang. yippppiiii!!!!!

Deqna said...

bak kata azreen memang pemalas lipas.. sekangkang kera pun nak berkereta bagai..

TiNiE said...

syana : cuba lagi nanti ek..

mama aqish : eden torai cari soklan lain nanti..tapi tak tau sebila..

CC : hoh, sudoh..teka bunyi plak ek..hmmm

BD : yer yer tahniah. rezeki ko la ryn. leh la ko soping lagi kat sogo tu. ok la RM25 pun kan..janji ado..nex week akak pos ek...

deqna : tak na, selalu kami jalan. tapi pasai ujan tu yg berkereta bagai gak tu...

Beautiful Disaster said...

eh. dpt voucher seploh hengget pon sy bsyukur taw. hahaha. shopping byk ni kt sogo sok. hahaha.

heart my community