Followers

April 02, 2009

SUSHI KING.....kong

ayuh mulakan entry ni dgn ucap selamat kepada bro dj kita, DJEPOI kerana pada hari ini genap la usia beliau 33tahun. SELAMAT HARI LAHIR yer!!!

acara hari ini mmg dirancang. dari smlm lagi, since smlm aku ada hal yg perlu disetelkan + undangan yg aku rasa perlu dititikberatkan, makanya acara itu dilangsungkan arini saja. elok la plak terkena birthday brodj kan. zasss ajerler.


walaudimana saja berada, brodj adalah sgt bz.
tu tgh gayut ngan makwe mana la tak tau.
end up, aku kena amik alih tugas menaip.
takper, menaip kotesyen sendiri kan.
*katanya secretary, harusla menaip adalah cepat dan tepatkan*
betul tak kakmin?



ini sebahagian jer dari apa yg kami makan tadi.
burrppp.....ALHAMDULILLAH.

blogger-emoticon.blogspot.com

15 comments:

SYAbAR said...

sotong merah tak order ka...2 yg paling sedap buat den.

dah kautim ko kotesennya....

SYAbAR said...

Betul2, kalau boleh bawah 5min siap printing utk typing yg ringkas2 la..

Jard The Great said...

waaa.. ku rase baru smlm ku masuk blog nih.. dah bnyk entri2 baru.. hehe.. rajin la kak.. hehe

~Cinta Cukulet~ said...

kak tinie..asyik makan best je..huuu tak aciii

Anonymous said...

cam ner nak add jd follower k.tinie? kena sign ka? kalau x dak blog leh ka?
surai

Anonymous said...

maksud sign tu sign in silap lak!
surai

TiNiE said...

syabar : tini paling tak lalu sotong...tak tau saipa..

jard : rajin or mmg keje akak posting blog jer..ke mmg akak bnyk citer nak share..apa² pun tq yer jard selalu singgah sini...

CC : sila mai sini, dan akak akan belanja kamu makan bes² jua..meh meh

surai : takyah ada blog pun boleh, klik kat followers tu, sign in ngan memana email add...ie: yahoo, gmail

Mya said...

uuu... i luv sushi! jom kak makan sushi...

Dj Epoi said...

Salam....

Buat Mie tq banyak2 pasai belanja Gua makan tghhari tadi........sedap gilak pasal FREE heheheheh.....

Pada rakan2 yang mendoakan Gua terima kasih....!!!!

Gua juga mendoakan agar Persahabatan ini terus terjalin..!!!!

Buat Tinie....!!! inshaallah yang terbaik akan ku lakukan demi mengapai Impian Lu....

TiNiE said...

mya : buleh. tapi sat sat dulu kot. kalau dlm masa terdekat ni, kita makan benda lain dulu...

dj epoi : ala, benda kecik la bro...

aramis2177 said...

uishh..sedap pulok aku tgk hangpa makan sushi beramai2 nih...iskkk.....terlioq aih!!!!

Mama_Aqish said...

wah...kat kedai makan pun kak tinie BZ gak

Baby Lyana said...

yeay! quotation dah siap.. ker separuh siap..tak lama lagi, banyaklah entry pasal rumah plak.. hehe

TiNiE said...

farah : sushi ada kan kat jeddah sana?

mama aqish : bz terpaksa

shaf : dah siap, tinggal nak isi form apply jer...tggguuuu

Diamilikku said...

tak sabar nak menunggu projek bermula...jeng jeng jeng.....lepas nih kita deco bersama tini plak yer....

heart my community