Followers

April 12, 2009

ahad aku ke OUG, beli pant suit baru (gambar updated)

sedang jenjalan dlm parkson oug, telinga aku menangkap satu conversation antara 2 org salesgirl....

salesgirl A : aritu aku naik satu teksi, uncle tu peramah giler....

salesgirl B: hah, apa yg korang borakkan..fikir

salesgirl A : mcm²la...tapi part yg kelakar, masa dah nak sampai tu aku ckp la ngan dia "uncle, mau berenti depan"...
sambil jari telunjuk aku tunjuk kat depan...pehtu ko tau uncle tu jwb apa dgn selambernyer, "ok..ok...tau nak berenti, tapi jgn berenti depan nanti takut saya langgar mati. berenti tepi ek"

salesgirl B : hahahah boleh tahan kelakar gak uncle teksi tu kan...gelakguling

sekian.


tak cantik mana pun. itam jer.
ada discount 50%.
grab jerla....sengihnampakgigi


15 comments:

Baby Lyana said...

hahahha.. kelakar.. habis apa kena mengena tajuk ni ngan isi dalam.. kalau kau hantar utk karangan BM, sure la kalah.. gambar pant suit barunye mana?

MariaFaizal said...

Best nyer jadi sales girls, he he...boleh borak2 masa kerja.. :)

mana pics new pantsuit? :D

aramis2177 said...

wakakkakakaa....tajam sungguh noo tahap pendengaran hang!Ni....yg hang duk pi dengaq depa sembang tu awat?leh lak hang concerntrate pilih suaq tuh....depa xpasan kaa hang duk pulun dengaq depa sembang?wkakakakkaka.....
p/s: ntah hang nih..mana suaq baru wey!!!kuaq tajuk sudahhhhhhhhhh.....puan hendon (cikgu BM aku masa form 5) marah wooo buat karangan terkeluaq tajuk!

TiNiE said...

to ALL : yerla, yerla..sumer pun teruja ngan pant suit dari citer tu kan...hahaha tu dah upload dah gambo..tag pun lom tanggal lagi...

farah, tah aku pun rasa cam nak tau kisah uncle teksi tu, tu yg aku pulun dgr sampai sudah tu...hiks

Precious said...

Black is beautipul, no!

Baby Lyana said...

oh.. my peberet color.. black!

p/s: baru teringat dah lama tak beli new shirt and pants... cam nak pi sambaq jer..tapi, nak pakai pi mana pun..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mama pun syuka warna itam... my peberet kaler tu!!

joegrimjow said...

boley tahan gak lawak dreber 2

~Cinta Cukulet~ said...

pernah main teka-teki dgn driver teksi huhu..siap ada hadiah lagi,kalau jawab betul dia akan kurangkan tambang haha

pjan a.k.a fizan said...

lawak la driver tu...boleh membuatkan saya tersengeh....owh lawa baju!!

aramis2177 said...

Haa...cun pun!hehehheee.....sudah kasi tunjuk aaa?hehehee.....lawo2!xsesia hang beli walaupun tinger asik duk pulun dengaq org sembang!wakakkakaka....

TiNiE said...

precious : yeap, black can be matched with almost every colours in this world...

shaf : tahnyer, ko tu kalau beli pun nak pakai sebila..keje kat umah jer..

mamaqaypo : kan kan..

joegrimjow : agaknyer dah lalui bnyk xperience kot kan..

CC : ko tu mmg...

pijan : tu sbb saya tggu sampai abis kesudahan driver teksi tu...hehehe kelakar kan..

farah : hiks, purposely tinggal ppgs kat en.nahar semata2 mmg nk p beli baju baru pun..so mmg kena grab laaa...

[-suziey-] said...

hahah..amboi ucle teksi tu..buatlawak:p

hitam itu menawan tauuu:p

Beautiful Disaster said...

uncle tu pandai juga buat lawak. yang penting, telinga kak tinit memang lar meletop. siap boleh dengar tue.

TiNiE said...

suziey : tini pun gelak gakla terdgr citer tu...

BD : hiks...citer bes, sggp dgr sampai abis..

heart my community