Followers

April 06, 2009

kalau dah tak paham bahser tu kan...


nama pun budak², ko letakla sign apa pun...
zasss jer. janji hepi!!!celebrate


15 comments:

SYAbAR said...

kalau ada tuan dia atau jaga, mau makpaknya kena jegei bijik mata kan!!!

Beautiful Disaster said...

hahah. tau xpe. sib xde org halau. ok lar kan.

Mama_Aqish said...

biasa bebudak pantang nengok playground mesti nak main walaupun closed agaknyer kalo ditulis danger pun diorang gasak gak main menan tu...ha...ha..ha...

fazemy said...

Klw blh bwk balik gelongsor tu..mesti diorg kata "mommy2..i want 1"..huhuhu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

ang prsan tak pic yang no 2 tu anak2 kita jer hahahhaha najihah ngn semngt nya tu .....

1..2..3....hureeeeeeeee...

kih2.....agk2 ang la kn sapa yang tak phm bhsa skng ni hihihihi

mai mai kita pkir :-p

Jard The Great said...

hehe.. seb baik takde org menghalau kan?

AQisH said...

kena tau gak sebab musabab ditutup tu..yg pasti keselamatan diorg harus dititik beratkan..manalah tau tutup sbb nak repair menan yg ada..

xpe ajar ler slow² lama² diorg musti paham bahasanye ;-)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii.....
Takat ...kalau letak TALI KAPAL kat depan tuh ponk.... diaorang redah jer ..hehehhehehehe

payiet said...

tetiba tingin nak naik gongsor hohoho

TiNiE said...

aku/saya syak, masa kitorang sampai mekdi ni, still early in da morning..baru nak mula bizness, tp org kat kaunter dah q ramai so krew takdan nak bukak playground tuh..sekian

alladiin said...

tu yg best masa jd budak.. Boleh buat apa je...

Baby Lyana said...

heheh..nama pun kanak2...biasalah..

SyaNa said...

hahahaa
ingat marah kt sape td
kekeke

ieza said...

nam apun bebudak kak oiiiiiiii

TiNiE said...

alladiin : betul..tp kkdg kena gak piat tinger..hehehe

shaf : yesszzaa..

syana : takder la..

ieza :yer yer...

heart my community