Followers

April 23, 2009

lunch kami di PASAR IKAN

serius lama aku tak dating ngan my beloved fren neh. FIFIE. so, sepeberadaan aku di hq aku pun setla lunch date ngan dia. sekonyong² ke sogo, dgn tujuan mau cari perfume for men, sudahnyer takder hasil terus terjah PASAR IKAN manhanttan mau makan. kami amik set promo satu pehtu add on a few side dish la. air plak sepakat amik ice lemon tea.

oleh sebab food adalah sgt oily not good for health, terpaksa tapau bawak balik. katanya sayang rezeki kan. tak baik membazir. takmo takmotakbole.



seronok sggh ibu kepada si kembar imeer n iesta nih.
walopon %&*_)(*^ ko beso beb, tapi ko ttp menten vog da vass gitu.
percayalah.



eh, aku puji ikhlas nih.
bukan nak soh ko banjer ke haper.
tapi, ko banjer jugak dan aku pun berbalik pada konsep pasrah n redha.
a zillion thanxes to you my fren.
next time turn aku plak belanja mu taucium.

6 comments:

mrblind said...

orang nak belanja jangan di tolak..hahah

Beautiful Disaster said...

pasar ikan? saya dah bajet mana pulak pasar ikan ada kedai makan ni. hahaha. tapi rezki betul. dapat makan free. hehe.

Baby Lyana said...

aku hanya makan platter for two jer kalau pi pasar ikan... ngan ice peach tea..

pinkiss said...

adoila.. ko niH! geram.. buat aku meleleh air liur je.

[-suziey-] said...

waa sgt kelass [asar ikan itu..di manathan lagi..pergghh jauh btol ko lunch ek tinie..ekekek":D org blanje lagi:p

TiNiE said...

mrblind : yesszaa!!

BD : pasar ikan sudahnyer kan..

shaf : platter tu bnyk yg aku tak makan seperti lala/kepah/tiram

pinkiss : hehehe

suziey : kekekeke

heart my community