Followers

April 12, 2009

kalau ghasa gembigha...

video


zaman aku dulu nyer 'kalau rasa gembira'

kalau rasa gembira tepuk tangan *clap..clap..clap* 2x
kalau rasa gembira beginilah caranya, kalau rasa gembira tepuk tangan *clap..clap..clap*

kalau rasa gembira hentak kaki *dung..dung..dung*2x
kalau rasa gembira beginilah caranya kalau rasa gembira hentak kaki....

bla..bla..bla...

ini sarahnyer stail blajo kat skull kot. mmg klakar la aku rasa. dah la pelat amat. korang kena tgk sampai abis dan amati bebetoi apa yg dia buat/kata. memula tu biasa la, dah masuk ketiga, keempat dan kelima aku dah rasa pelik dah. enjoy viewing!!menari


10 comments:

pjan a.k.a fizan said...

haha comel je dia....

Baby Lyana said...

comel sungguh..tapi pelakon tambahan yg memula tu lagi la comel.. mintak perhatian tu..

aramis2177 said...

hahahaa....sungguh laaa wey...awat ada mcm2 extravaganza di situ!aku blajaq dulu hat 3 basic tuh jaaa..hehhee....ni kompom cikgu dia kreatip terlebih nih!hehehehe....comei2!

Diamilikku said...

alesha nyer version sone duk nyanyi..sapa nama alesha tepuk tangan...2X...sapa nama alesha budaknya sangat debab sapa nama alesha tepuk tangan...dan dia sangat mengikut yer....hehehheh..version dah dikreatifkan sekarang...

joegrimjow said...

ni buleh buat masuk you tube ni

mrblind said...

apahal sorang gembira, sorang menangis ni..hahaha

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Voice Over tu yg BEST!!! hehehehe

TiNiE said...

pjan : yer..dan pangai dia jua adalah comel..

shaf : haaa si najihah sibuk jer..betoi nak perhatian..

farah : first time aku dgr lam keta tgh drive, memula tepuk peha aku dah konpius masuk tarik idung ngan tarik tinger aku cam nak gelak guling² dah..hahahaha

sone : waaaa...so cute version alesha nyer..mmg sesuai!!!

joegrimjow : ok kot, boleh jer...

mrblind : ceni la, anak ramai la katakan..fokus kat sorang, hat sorang lagi sibuk nak soh fokus kat dia gak..haih..

mamaqaypo : hihihihi

leadleedeea said...

alalaaaaaa cute nye..comelssss sgt~! lagi pelat lagi tomei..hehe

TiNiE said...

leedleedeea : thanx auntie leed!! --> kata sarah

heart my community