Followers

April 24, 2009

kisah SELIPAR MERAH

aritukan ada citer, aku bawak keta sebelah pakai kasut sebelah tak pakai. dan akibat dari itu kaki aku ala² cramp. gini, keta aku tu clutch dia adalah sgt keras. katanya keta enjin TURBO harus la clutch keras. dah kalau pakai kasut tumit tinggi segala, mau tekan clutch kan mestila tak selesa. dan bilamana dgn berkaki ayam memijak clutch makanya abis la urat² aku sudah lari. kata sudah beranak 4, harusla dalaman badan pun dah tak stabil. hikssengihnampakgigi.

makanya arini aku spare satu sipar lam keta. buat aku pakai semasa memandu since kasut driving aku tertinggal kat opis PJ. kalau nengokkan rupaparas sipar ni sungguhla menarik tertarik kebabommm!! pasal kalernyer merah. aku selalu gak, pakai pantsuit lawa² *lawa ker?* tak pun, pakai baju kurung cecantik *cantik ker?* pakai sipar merah nih. mmg la sipar tu yg org pandang dulu. tapi aku tak kesah pun, pentingkan selesa dari 'grooming²' nih. korang layan jerlasiul.



sipar ni cap EDWIN tau.
beli kat amcorp mall RM30ihikhik.
beli masa sarat ngandungkan FATIHAH.
kekonon nak selesa laaaa.


p/s citer lama, publish dari draft.

7 comments:

[-suziey-] said...

hahha..yg gambo kecik nmpk pink la..heheh:p

Jard The Great said...

comelnyer selipar itu!! hahaha..

aku memandu mesti berkaki ayam.. =p =p tak nak pedal tekan tuu.. kasar.. hehe.

Abby Sue said...

huih merah!! saja nak amik perhatian la tuh!

Beautiful Disaster said...

sempat. aah. akak slalu pakai suit kaler itam kan. pakai sipar kaler merah. konpem la dari jauh org tau tu akak. hehe.

TiNiE said...

suziey : hikss..

jard : aku memandu pakai kasut...unless terpaksa mcm kes itu..

kakmar : aku pun tak tau cemana aku leh beli sipar merah nih..

BD :yer yer..sini dah tau trademark sipar merah akak nih..

aramis2177 said...

Yezza.....drive sambil pakai selipar sgt best!hahahhaha...owh..aku rindu nak drive!uwaaaaaa

aramis2177 said...

Yezza.....drive sambil pakai selipar sgt best!hahahhaha...owh..aku rindu nak drive!uwaaaaaa

heart my community