Followers

April 17, 2009

baby cute CONTEST - picture updated


picture ni untuk da real contest yer mama_aqish.

kpd kkwn ku yg dikasihi, sudilah kiranya anda 'vote for fatihah' dlm ini contest dgn menaip BCC_girl's_31_5 bintang di kotak komen di blog mama aqish seperti yg di link kan di atas.

kerjasama anda adalah sgt dihargai. mmmuuuaahhhsss!!!!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------
entry di bawah pada 16/4/09 @8.45pm

saja nak try masuk contest mama_aqish nih. walopon esok dah tarikh tutup kan. selepas tgk penyertaan adalah sgt menggalakkan, aku pun suka gak nak masuk. jom jwb soklan wajib.

apa yg menarik tentang baby anda iaitu fatihah? fatihah adalah seorg budak yg petit. yakni seorg bayi yg kecik dan cute. hiks, ok ker puji anak sendiri. so far dia adalah tidak bnyk ragam. seorg baby yg senang dihandle. ttp, kkdg dia suka kita bagi dia xtra attention. biasala baby kan.

kenapa fatihah layak untuk menang contest ini? kerana fatihah adalah anak buah kesayangan achikmimi. heheheh boleh ker ina jopan nih??



pic ni sekadar hiasan saja....

blogger-emoticon.blogspot.com


10 comments:

aramis2177 said...

yeah..aku sokong2.....baby tihah ini mmg sangat cute!!!!and nampak sangat adorable...seperti nak jaa pi terjah umah hang pi amik dokong2 dia!iskkk..by the time aku balik dia sudah besar kah?!hmmmmmm??

joegrimjow said...

waaah idea nak buat jugak r
heeee

[-suziey-] said...

good luck ;)

adura said...

Caiyok2 fatihah.. best of luck.Bole jadik member sofea neh..:D

Beautiful Disaster said...

aah. baby fatihah adelah cute. hehe. gud luck.

SyaNa said...

gud luck kak..kot ade rezeki bleh menang..
chaiyokkk

pinkiss said...

kalau takde anak, leh join tak?

anak buah..

Dj Epoi said...

pinkis - Bley!!!!

Nanti Gua buatkan pertandingan
Anak Tekak!
Anak Ketiak!!
Anak Telinga kui...kui...kui.....
jangan marah ahhhhhh!!!!

Mie Compom!!! Menang!!

TiNiE said...

farah : hik, cute ker autie?? nyway tq auntie farah..tak sabar gak tggu auntie menambah ahli korga, dan pulang ke mesia for good!!! - fatihah...

joegrimjow : buat..buat..mmg idea yg bernas..

suziey : tq..

adura : yer yer..nak jadi member sofea gak - fatihah

BD : hiks, tq auntie ryn - fatihah

syana : tq. insya-Allah

pinkiss n dj epoi : apa-apaan la...

Baby Lyana said...

ishh..rasa cam nak masuk..tapi malas plak... leh gitew?

heart my community