Followers

April 22, 2009

otw balik dari HQ ke pasar malam seri manja


balik dari hq, aku rasa tak bes plak drive ber kasut tinggi segala. aku sempat bukak sebelah jer. lagi sebelah tak sempat, pasal jalan smooth. sampai kat tepik lite tepi kl sentral sana, aku pun amik la gamboihikhik.

dah amik achikmimi dari opis, kami zass ke pasar malam. sampai pasar malam, kaki aku kat buku lali tu seolah² cramp. urgghhh, mencik tau. aku nak soping pun tak selesa. kesudahannya, aku beli ayam goreng 2 ketul, kebab seketul. terus pulang amik budak² kat neseri.penat

7 comments:

naja said...

nape cramp? kaki tu nak kasut baru kot tini... dkt2 nak gaji ni.

Beautiful Disaster said...

saya pun selalu rasa macam tu. tetiba pakai seblah jer kasut. ahaha.

mrblind said...

mrsblind pun drive tak pakai kasut..macam-macam la org pompuan ni..hahaha

Baby Lyana said...

aku pernah drive pakai boot sebelah... sebelah lagi tak sempat buka sebab ade keta cilok di tengah2 jam.... siksa tau drive dgn boot 3 inci.. haha

pinkiss said...

ko ni..ada² je lah..

[-suziey-] said...

hahha..klako la ko ni tinie..ekeke;D umah kat mane...lalu kl sentral tu mcm dekat je ..

TiNiE said...

naja : aiyarkk...tak kot.

BD : ada jugak geng..

mrblind : ekceli, wa jenis pakai kasut bila driving, tp pasai wa tak spare kasut driving masa ni, redha jerla.

shaf : waaaa..ko lagi hebat.

pinkiss : kihkihkih

suziey : pjs satu, jalan klang lama.

heart my community