Followers

April 25, 2009

aktiviti sabtu aku

ala, standardla wiken aku. kalau tak cite pasal anak² citer pasal aku g soping. tapi takder la soping beria. sekadar melepaskan batuk ehem ehem. as usual, kalau ada plan aku akan gitau neseri nak tinggalkan ppgs sekerat ari. pas dah anto mereka berdesup aku n achikmimi dgn takdak tujuan zasss jerla. kami ke IOI mall.

memula kata mau nengok wayang the uninvited kat midveli, tetiba plan bertukar berboling saja kat IOI mall. sampai IOI lane sumer fully booked. ada tonemen dari agensi apa aku kurang peksa. makanya kami jenjalan jerla dlm tu. kami explore sampai bangunan baru dia. nanti bila dah sempurna IOI mall, aku rasa leh celen segala mall yg sedia ada.

ala korang mesti takmo baca citer aku pepanjang kan. nanti bila aku tulis aku beli tu, beli ni kalau tak tepek gambo tanya lak. so, aku tepek jerla hasil yg aku dpt arini. takder mender pun yg aku beli. jom nengok pic.



2 lai rompers fatihah
(sedih, pasai fatihah tak dak nombor dlm baby cute contest mama_aqish, so beli sendiri jerla sob..sob..sedih),
sepsg baju najihah from FOS.
seketul shampoo n conditioner head n shoulders, seketul roll on rexona.
4 items from elianto, 3 ketul perfums n seketul bb cream.
2 ketul perfums yg pendek tu for en.nahar.
akunyer seketul yg kaler merah tu jersengihnampakgigi.


15 comments:

Abby Sue said...

amboi sakan nooo..shopping!!

Mama_Aqish said...

Kak Tinie...jangan la cakap cenggitu...next time kita wat contest leh tihah masuk lagi.... bile birthday tihah???

[-suziey-] said...

jgn le sedih..hehhe:p amboi bila ibunya bersoping..syiok jgk tu:p

TiNiE said...

kakmar : sakan sikit laa..

mama_aqish : hahaha..saja jerla..haa btw, birthday fatihah 3/8/09 genap la dia setahun...

suziey : yer zie, mmg syiok dpt soping...

aramis2177 said...

Woooo.....sakan no aktiviti hang di hari sabtu nih!huhuhu..sempat soping sana sini!!!!!wahh...aku suka FOS....best2!!!!

amalz said...

zami, td aku pi metriajay warehouse sale kt stadium malawati shah alam. byk wey baju budak2 n murah2. hg pi la. esok last day..

TiNiE said...

farah : wei, sok hang balik mai kan..ioi dah besaq hang tau depa extend..ada tgif, ada butik bossini, crocs, padini, FOS, brands outlet..sumer ni butik besaq2 weih..teruja aku...

amalz : alaaa..sajala tu kan..aku ni dah lama tingin nak p metrojaya sale, tapi memandangkan area shah alam tu mcm out of da way sikit dari aku kan..lagipun ahad, hagn taula laki aku cuti, so kaki tak pnjg sgt la..hehehehe

Daknakey said...

have a nice weekend beb! sok keje! wargh!

Precious said...

Oooo ... IOI mall ek! Dah habis geledah New Wing tuh?

TiNiE said...

daknakey : yess..tryin hard to have a nice wiken. tapi aku keje sehari jer esok, pehtu cuti sampai nex monday plak. balik kg, adik aku kawin...

precious : aah dah, tp new wing tu masih new laa..tak perfecto lagi...

MamaAqil said...

sama mcm aqil, xdpt rompers jg, sob sob..kena g beli sendiri ler mcm tinie wat...

Baby Lyana said...

ala..sedihnya statement tak dak nombor tu..weh, yg penting tihah tetap no 1 di hati hang.. heheh..

beli perfume tu..aku pun ade beli last week..favourite limited collection..

TiNiE said...

mamaaqil : tula pasai, fatihah mmg sker jer pakai rompers..heheh nasib, nasib..

shaf : yer betul. tihah ttp no.1 di hatiku.
woh, hang pun beli perfume elianto ka??

Deqna said...

bln ni memang best tuk menyopping... flexi2 ye ye..

tapi ko tak kira flexi ker apa.. tak kira masa soping harus soping kan...

aku pun sama hehe

Deqna said...

bln ni memang best tuk menyopping... flexi2 ye ye..

tapi ko tak kira flexi ker apa.. tak kira masa soping harus soping kan...

aku pun sama hehe

heart my community