Followers

April 20, 2009

aku ke situ lagi...


memula sekali mau mintak ampun mintak mahap sama itu brodj, pasai kalau tak pasal pertemuan aritu, tak terjadila makan² ku arini. main course di atas adalah PERCUMAcelebrate!

aku berduet makan lunch dgn kaknani. kami order air dan dessert sahaja since the fajitas mix combo dpt free. aku amik air nenas, kak nani plak amik lemonade ditemani dgn mini snicker dessert. walaupun satu portion saja, kami berdua jua tak dpt menghabiskan semuanyer. kesudahannya 2 slices beef masih berbaki. ishk..ishk..ishk..tak baik oooo membazirtakbole.



akibat terlalu ghairah mengejar masa, sempat snap bekas kosong jer.
isinya dah selamat masuk ke perut.
Alhamdulillah.
dan semua pun, kaknani yg bayar/belanja.
thank youpeluk!!!

12 comments:

pinkiss said...

ko saja kan??

Dj Epoi said...

Weih!!!!!!!!!!!!!!

Tak aci2 Tak Aci!!!!!!!!!!

Lu gunakan kupon Gua huhuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Saman Hari tuh ponk Gua tak bayour lagi weihhhhhhhhhh!!!!

Beautiful Disaster said...

kak tinie memang suka menggoda napsu makan saya!

[-suziey-] said...

lerrr sabo jek..g situ lagi..ekek;D dhla amik bekas kosong.isk xptut tauuu!:p
lg best org je bayo ni...ade mandrem ke ape..ekeke;D

TiNiE said...

pinkiss : yer, aku sesaja jer...

dj epoi : lex la bro, nanti wa banjer lu lagi sushi..bila nak siap ni..huhuhu

BD : tapi dessert snickers tu mmg manthoppp!!!

suziey : hehehe, takder mandrem la..rezeki jgn ditolak maa...

aramis2177 said...

wohohohohoh..sedap tuh!!!!nampak ketulan - ketulan daging tuh....sangat menyelerakan!awat laa makan xabis...iskk...iskk....
anyway layout baru hang ini sangat pinky minky lah!!!!Cute!!!!

TiNiE said...

farah : huhuhu, terpaks go for basic layout weih, kalau tak takleh view..sadisss!!!

Baby Lyana said...

tinie..desert itu meruntun jiwa... eh, since layou kena pi basic.. apa kata kau tukau baju lagi.. haha

TiNiE said...

shaf : takmo dah. kan dari dulu aku crave for layout 3 columns, n isi kat tgh kan..so, yg ni aku puas ati *jari silang belakang* hahahaha

joegrimjow said...

sedapnyeee
nyummyyy
huhu

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer pulun sampai habis...

TiNiE said...

joegrimjow : hohoho..mmg sedap

mama_aqish : yer na, sodappp

heart my community