Followers

April 14, 2009

kami ke PANTAI, tahniah nasira


lunch smlm, aku dan a few ahli majlis telah pergi melawat member opis gak yg baru deliver bb. ini anak dia yg ke-2. anak sulung dia perempuan. so skang dah lengkap la sepsg buah hati nasira dan suaminya. kalau tak salah bb boy ni akan diberi nama nazrul zarfan. berat dia masa kami p kata ibunya, 3.2kg. tapi aku adalah kagum, walopon baru berusia 4 hari, beliau adalah sgt sempurna, kulit sumer dah tegang. he is very adorable bb. tahniah naslove!!!

9 comments:

joegrimjow said...

bestnye susasana pantai

Dj Epoi said...

Salam...

Tahniah.........wahhhh bkin Gua jeolous nih...dah sepasang heheheheh...

Lpas nih nak kena ON lagi arrrr kan Tinie hehehehehe

Jom redah blog Gua ada OLE-Ole dari Bandung.....mana tau ada rezki Lu & kawan2 dari BLOG nih

pjan a.k.a fizan said...

comelnye tengok wajah mulus baby nih...geram je..gigit2 time tido best....letak hidung di pp dia..ermmm wangi....*ups, jgn soh saya tambah lagi ye..haha dah ada 3 angles tuh...

[-suziey-] said...

comelnye baby..thaniah nasira ;) cewah cam kenal jek:p

Beautiful Disaster said...

comeinyeee!!!

Baby Lyana said...

nampak cam dah habis pantang.. kulit dia dah tegang.. tak cam Lyana dulu...

Diamilikku said...

betul lah..macam dah habis pantang je..apa yang ibu baby makan masa mengandung ahhhh....comelnya..bestnya dah sepasang....

~Cinta Cukulet~ said...

ingatkan gi berkelah kat pantai..gi tengok baby rupanya hehe...

TiNiE said...

joegrimjow : hiks..

dj epoi : menakoootkkan..

pijan : betul jan. bau bb bes. saya pun buat sementara ni takyah la doa tambah dulu..hehehe

suzie : nasira kata terima kasih. hihihi

BD : sabo..sabo..

shaf : betul shaf. fatihah dulu first 2 weeks tu, kulit masih dok menggelupas..

sone : kan, bes kan

CC : heheh pantai spital laaa...

heart my community