Followers

April 18, 2009

akhirnya, AMYLEA tersingkir..sob, sob..

every friday nite, salah satu xtvt aku skang ni layan oiam. ada 2 makhluk Allah jer yg aku nakkkk sgt tengok, memula dulu amylea jer tapi skang tambah plak dak tomok. diorg ni tak keterlaluan kalau aku nak klasifikasikan sebagai artis yg kreatif. and amylea is da real musician. dia tersingkir kenapa yer?? yesss pasal aku tak mengundi huhuhuhu. minat jer mana cukup tinie ooiii....heheehehe. aku dah sesiap spare 2 tpt for grand finale untuk dedua artis nih, tapi apakan daya takdir penentu segalasedih.



uhukkk...tersingkir jua.
artis kegemaran ayah aku.



tinggal la 4 ketul nih.
good luck la yer for 4 of you.



sambil naip entry ni, sambil layan choki-choki.
tetiba tingat lawak nabil, choki-choki ngan kelapa parut.
tetiba tingat plak insiden dia peluk irma.
dan dan aku jadi 'melugai'.
i'm soriii!!!


p/s: dah fix order LRC ngan kak didi. nyum nyumlapar, insya-Allah esok leh rasa ayam LRC + 3 ketul baked potato.
sapa nak join, mehla umah esok sekitar jam 2pm.


10 comments:

joegrimjow said...

waah
tomok kekal lagi
hebat2

MaMaQaYPo FaMiLy said...

TOMOK besh... cian Amylea.. HOPE Tomok JUARA!!

~Cinta Cukulet~ said...

teringin nak tengok tomok nyanyi dlm oiam..ramai kata best..tak pe nanti cari dlm internet je hehee

TiNiE said...

joegrimjow : kan..hebat²..

mamaqaypo : yeyyy!! insya-Allah

CC : aah, tgk jer kat tenet...

Mya said...

sy tak minat amylea. jadi sy gembira dia tersingkir.. huahua..

Baby Lyana said...

ala..sedih tau Amylea tekeluar.. but, aku rasa Esther dan Tomok akan ke final!

TiNiE said...

mya : huh..

shaf : sedih kan...ermm, mungkin

Beautiful Disaster said...

melugai tu meluat ekh? kalo betul lah meluat, saya pun melugai tengok. haha. sekali salah maksud dia. haha. dorang kata tomok sekarang makin hebat!

TiNiE said...

BD : melugai = loya/nk muntah/mual
yeap, tomok dlm oiam sgt menyerlah at da very beginning lagi...

Mama_Aqish said...

ni mesti amik choki2 tihah kan??? sian tihah choki2 dia kena kidnep

heart my community