Followers

April 07, 2009

sepagi di IOI Mall, Puchong

pepagi sabtu kakros dtg umah. bawak bekpes. memula udah order mekdi delivery, sekalian dah ada bekpes, harus call balik dan kensel. lepas jer bekpes together², kakros ajak g IOI, nak g kedai tipon katanya. tipon dia ala² ada kesukaran dgn kameranya. aku pun ok jer, nak nak fatihah tinggal kat umah ngan achikmimi.

sampai jer kat IOI, pakat bertebaranla budak² sehingga terjadi entry ini. suka bebeno. anak aku 3 + anak kakros 2 dah penuh IOI tuh. sementara kakros ngan urusniaganya aku sudah bolos ke satu kedai accessories komputer dan jeng jeng jeng. apa yg aku beli??



kolam spa ikan.
diorg dah on ur mark, get set...nak terjun sama ngan ikan. huhuhu




aku pun kena join naik 'kuda ku lari gagah berani..'



14 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

mana gambar kak tinie dgn kak ros atas kuda tu hehehe

Deqna said...

nape ko tak bagi kaki ko tu wat makan ikan? syok wo.. geli2

Beautiful Disaster said...

ape yg anda beli? tnjk le sket.

Azure said...

saspeng jek..ingatkan dh jeng jeng jeng tu terus nak tunjuk gambo hasil belian..hehehehe

best tak kena makan ngan ikang tuh? mau try la..tp sini cam takde je

aramis2177 said...

ishh..tempat jatuh lagi dikenang!!!begitu IOI mall ini aku umpamakan...huhuhu..tempat lepak aku dikala kesunyian diringgal hubby!huhhuh......rindunyaa!!!!weh....kudaku lari gagah berani tuh pun dah banyak kali aku kena ' paksa' naik...hehhehee...tp syiok gak....dah laa murah kan!!!!

Mama_Aqish said...

mesti kak tinie pun nyanyi masa tu kan...nape tak naik kuda tu sekali???

Baby Lyana said...

hahaha..dah cam budak2.. masa kecik2 tak bleh main, dapat main sekang kira jadi la..

TiNiE said...

CC : tu gambo kaktini...tapi di sebelah kuda jer loorr..

deqna : kalau aku wat, kompom bilangan ikan lam kolam tu akan bertambah (campow anak² n anak² buah) huhuhu

BD : tungguuu...

azure : ok ok.nanti tini rivil la natang apa tini beli. tak buat pun, takut anak² sama join lam itu kolam..

farah : tu nasib p ngan kakzamie, merasa la naik kuda tu..kalau ngan aku, kemsalam jerla..

mama aqish : aritu penah tanya sama itu penjaga kuda, takleh naik sekali..hanya bisa dok di tepi sajorkk..

shaf : jadilaaa....

Dj Epoi said...

Mie sorry Mie....rini Gua btul 2 kebizian gila babai.........nanti Gua balik kita sambung k....

Sorry sesangat.....

pjan a.k.a fizan said...

wah....seronoknyer berkuda-kudaan...di kelantan ni ada kuda real tau...kuda biasa atau kuda padi...memang ada sesetengah orang bela...tp kitorang pun jarang amat dpt naik..haha tunggu pesta haiwan baru dapat...sekali naik RM3 dpt la 4-5 round kecik....

CAHAYA said...

mahal gak fish spa kat IOI eh.

TiNiE said...

dj epoi : takpa..yg penting have a nice trip bro!!

pijan : janji ada ijan..

cahaya : mungkin dia baru nak stat biz kot...

Mama_Aqish said...

kak tinie...adeq ali tak nak ke kuda ni?? tak de gambo dia???

TiNiE said...

mama aqish : laa, sebelah tu baju biru gelap tu adik ali laa...baju merah kat kaunter tu sarah...

heart my community