Followers

April 09, 2009

birthday party achu siti @wangsa maju

layan gegambar jerla yer...


kami sefamily



achu siti sefamily



sidang hadirin


9 comments:

Mama_Aqish said...

Kak Tinie...PPGS pakai baju PPG ek???nampak adik Ali dalam itu gambo...

~Cinta Cukulet~ said...

pink gitew ppgs...napa fatihah tak pakai baju sama..takde saiz ek hehe

SyaNa said...

huwaa...masih nmpk corningware itu..
idaman kalbu..tp tak berdaya

mrblind said...

peh..botak..boleh tahan havoc juga husband lu.

[-suziey-] said...

ler ingtkan br nk kawen..ekekek;D
dapnye nmpk kek la..:D

Diamilikku said...

kak tini..en nahar ru ada sangkut paut ngan akhmal rizal ke..muka memang saling tak tumpah la....

TiNiE said...

mama aqish : aah, diorg pakai baju ppgs..

CC : yer betul..sian fatihah takder size..takleh la boria...

syana : adoiyaii..susah la org ceni..akak pakai pinggan pastik jer..takyah koning² ware nih..

mrblind : nmpk jer havoc mrblind, tapi penyayang orgnyer..hiks

suziey : kalau baru nak kawin, yg 4 org tu mai mana?? hehehe

sone : takdakla sone..happened to be sama jer kot...

Baby Lyana said...

heheh..comei pakai baju sedondon..kalau tihah ade size, sure la lagi da bomb.. tapikan, hubby ku tak kasi Lyana pakai baju PPG.. adoii

pjan a.k.a fizan said...

adieh...tergelak dah...ha;ah ye..sama la baju anak kite..ejejeje seb baik dok jauh...kalau la ada lm gambar tu, tak pasal2 bertambah sorang anak tinie..ejeje

heart my community