Followers

April 22, 2009

koleksi FERRARI vs gif² from THAILAND = rezeki

masuk jer opis dato' dmd kat hq, dan dan aku tingat yg aku ada parcel menanti kat unit mel. pas bekpes terus ke situ. bertegur sapa lebih kurang ngan cikmat, parcel yg aku tunggu² sudah berada di tangan. terus naik balik ting 17, mau menyambung tugassenyum.

masuk jer dato' ke dalam meeting, apa lagi 'bukak time!!!'. terus aku bukak parcel tu. jeng..jeng..jeng..yeahooo!!! koleksi FERRARI from SHELL. tq!!! from somban wif lovelove.



air epal, beli kat kafe.
parcel itu dan koleksi itu.



dan, ini plak seorang bonda.
tapi dia bukan sebarang bonda, tapi dia BONDAROCK.
hehehe, aku dpt fridge magnet n ole² from phuket.
tq beb!!!

bolehla kalau nak disimpulkan arini adalah ari rezeki, bukan takat dpt sesemua ini di atas ada lagi. kalau nak tau, next entry plssengihnampakgigi!!!

14 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Tahniah!! TiNie ni mmg MURAH REZEKI!! Macam2 ek dlm bulan ni...

aramis2177 said...

woh.....mmg rezeki hang tinie noo!syoknyaa dpt koleksi kuda merah tuh!iskk..iskkk.....ada lg kaaa rezeki yg mendatang!?wahhh...memang hri ni adalah hari zamihartini lah!hehehheheee

~Cinta Cukulet~ said...

hepinye dia dapat hadiah hehhe

[-suziey-] said...

amboi sonot2...rezeki bergolek2:p

CAHAYA said...

bestnya dapat hadiah. Kan best kalau hari2 orang lain gi melancong. Hehe. :P

Jard The Great said...

nak jugak! huhu.. gue jeles

Beautiful Disaster said...

wah from somban wif love lak tu. saya kene kolek sendiri kete ferrari tu. akak dpt pree jer. xaciii!

TiNiE said...

mamaqaypo : tq. Alhamdulillah

TiNiE said...

farah : yessza!

TiNiE said...

cc : dpt adiah mestila hepi

TiNiE said...

suziey, cahaya n jard : yer. Saya adalah hepi!

TiNiE said...

bd : helo2. Sapa kata akak dpt free keta2 tu byrla. Cuma akak takyah bli minyak, dan koleksi trus lgkp,takyah pepening paler. Hehehe. - comments sent via nokia n81 8gb

Baby Lyana said...

hehehe... cun la itu kereta...murah la dari beli keta betui kan?

azean said...

haa keta2 tu adalah berbayar .. cuma takyah nak tuang minyak je... bukan gif ... apa2 pun lega keta2 tu samat kat tangan ko .. takut gak salah simpang ka, kena roadblock ka ... hehehe

heart my community