Followers

April 09, 2009

apa yg korang leh simpulkan pasal pic nih?


aku membizi gila babai...
takleh updet secara laju...

p/s sapa nyer komen yg sama/ala² dgn skema jawapan aku, harus laaa dpt adiah...
jom jom kasi komen...hadiahnya <----- sila klik...
yg pasti bukan buku itu...
lu pk la sendiri...
tarikh tutup penyertaan sampai aku post next entry,
memandangkan aku adalah sgt bz skang,
aku tak rasa leh post entry sekerap dulu.
sekiansengihnampakgigi.


21 comments:

prebetsabu said...

kesimpulannya: kfc lbh nikmat utk disinggah berbanding opis...

SyaNa said...

hahaha..
maknanye org2 malas mau jln pegi kfc,
naik kete hatta kfc hanya sekangkang kera
hahaha
da mcm pantun plak aku rse

pinkiss said...

kalau ada hadiah, baru aku boleh simpulkan.

mummy_adam said...

dr tempat parking kete, p kfc adalah lebih dekat & senang dr nak p opis..lalalala

Baby Lyana said...

kesimpulannya, ofisku sangat dekat dengan KFC..tak yah naik keta, buat rugi duit minyak jer. hahah

~Cinta Cukulet~ said...

kesimpulannya, kak tinie dan kawan2 dah bosan kerja di opis, lantas resign beramai-ramai dan kemudian mencuba nasib mencari kerja di KFC sebagai penggoreng ayam dan ubi kentang..hahahahaha...okey konfirm salah.hehe :p

[-suziey-] said...

tu msti paking free kan..ekekk:D slalu org rajin paking jauh sbb fre..pastu balik keje confirm singgah kfc..hheh:p

Azure said...

walaupun dekat sekangkang gergasi, cek tinie lebih rela naik keta drpd menapak..cuaca mesia panas wooo..tak kose nak berjalan taw

ijechan said...

kak tinie dah xyah exercise dah. dah slim lawa dah tu. kang nt slim sgt xcun lak. =D

Afif said...

Opis nombor 2 Tinie adalah KFC.

Nak hadiah jugak!

Beautiful Disaster said...

akak tetap pergi ke KFC dengan menaiki kereta bernama Honda Jazz walaupun ofis akak berada sangat lah berhampiran. skema tak? skema tak?

Diamilikku said...

Walaupun opis cuma sekangkang kera..tapi tetap menggunakan transport yang ada semata2 tak nak bagi berpeluh....

TiNiE said...

to All : ekceli selain dari 3 elemen dlm gambar tu, ada satu lagi elemen penting, yg tlah menjurus terjadinya gambar seperti di atas, ok saya susun balik ketiga² elemen ni + 1, dan korang cuba sekali lagi, or berkali² lagi pun ok...selagi entry seterusnyer tak dipublishkan ----> opis aku ----> transport kami ----> KFC -----> hujan ...

adala 2-3 komen yg dah berjaya merangkul markah tinggi, tapi kalau komen² tersebut diolah balik dgn menambah elemen 'hujan' itu menjadi satu kesimpulan ayat yg saya mahukan, kekupon itu pasti menjadi milik anda...

zass sambung keje japss...by today result will out..cekidaut!!!

Baby Lyana said...

aku nak tukau jawapan.. hahaha.. "walaupun KFC hanya sekangkang kera dengan opisku, tapi kami terpaksa menggunakan transport kami untuk mebeli KFC di kala hari hujan"

naja said...

kesimpulan yg paling jitu dari sekelian kesimpulan is hang adalah LAPAQ. wakakaka. apa2 jer la tini eh..

Beautiful Disaster said...

ok saya bagi jawapan baru. "aku dan rakan-rakan sepejabat telah menaiki kereta ke KFC yang hanya beberapa meter dari pejabat kami untuk makan. tapi kami amat bernasib baik makan di KFC dengan menaiki kereta kerana tidak lama selepas itu, hujan telah turun." aci tak?

harhtan said...

nak cuba! nak cuba!

memandangkan hari kelihatan mcm nak hujan, kami pegi kfc naik kereta wpun kfc hanya beberapa tapak jer depan ofis...

boleh ker jawapan mcm ni? ;P

Biszign said...

aku drive ke tempat kleje sambil diringi lagu band HUJAN Pagi yang gelap seolah2 memahami diriku yang bosan hendak pergi ke OPIS lantas aku ternampak spot parking yang seolah2 bersinar2 dalam pagi yang gelap itu, lantas aku parking di depan KFC dan terus aje aku berbrekfes disitu bersama rakan taulan ofis ku walaupun waktu punch card aku telah berada di zon merah

TiNiE said...

prebetsabu : betul tu..

syana : sikit jer lagi, kalau tak akak dah mmg kasi ko pemenangnyer..

pinkiss : dah aku nak kasi adiah, ko plak jual mahal..

mummy adam : hmm ok gak tuh..

shaf : itu pun betul gak..tapi tak menepati skema jopan aku..

CC : huhuhu takmola resign, nanti kang sapa nak kasi gaji. anak² akak ramai ok. yeap, kompom salah..

suziey : aah situ mmg free parking pun, tapi kat opis pun parking free gaks..

azure : memula tu dah ok, tapi bab cuaca panas tu out sikit, pasal masa tu mendung nak ujan daaa..

ijechan : alamak, lain macam jer komen tuh..:p

afif : aiyoo fif, kalau opis no 2 ku adalah kfc, gomok loorr...

BD : ok ok..cuba lagi..

sone : dah betul dah tu..cuma kena tacap lagi..

TiNiE said...

shaf : ala, dah ok dah. tapi kami makan kat situ bukan beli..huhuhu

naja : hahaha yerla naja. apa jerla. layaann..

BD : yeyyy..dah ada pemenang!!!

harhtan : tq singgah sini yer. aah ok gak tu..tapi ayat tu kena kasi tacap lagi..

bizsign : hahaha..tak sempat dgr lagu pun, dah sampai kfc...apa² pun terima kasih yer sudi layan entry tehapa nih...

Baby Lyana said...

ala..aku kasi can orang lain menang... sebabnya, kalau ade kopun sogo tu..tahun bilanya aku nak gi sogo tu..

heart my community