Followers

April 20, 2009

aku tau, korang tak kesah kan...

yer. aku adalah sgt keletihan. selepas blog aku ni wat hal. smlm jer dpt sms/YM dari a few buddies aku yg inform kata blog aku takleh view. huhuhu penat la. pehtu ada plak komen kat shoutbox kata aku menukar template seolah menukar baju. huhuhu kakmar aku takmo la tuko² layout selalu, tapi apakan daya ku tak berdaya. so, korang layankan jerla layout aku yg terbaru ni yer.

blogger-emoticon.blogspot.com

14 comments:

Shazizi78 said...

tini..aku setujus..seolah2 kau menukar bajumuu..baju jap aku view blog ko..kaler lain..ni lain la plak...yer..harus diakui..kau pantas...mueskes..kes..(pinjam gelak)

Shazizi78 said...

tini..aku setujus..seolah2 kau menukar bajumuu..baju jap aku view blog ko..kaler lain..ni lain la plak...yer..harus diakui..kau pantas...mueskes..kes..(pinjam gelak)

Jard The Great said...

hehe.. dah ok kan blog mu??

Deqna said...

ok nye blog pun cam siot jer hari nie.. nape yer?

pinkiss said...

aku malas nak layan pala otak aku yg gatal nak tukar kulit selalu. bior je kaler ijau tu. walaupun aku adalah pinkiss.

Fara_Adura said...

Tinie..walau ape pon..i suke view ur blog.xkesah le nak tuko baju selalu atau x.Semalam memang xleh buka ur blog.Try banyak kali kosong aje skrin pc

Abby Sue said...

hah tini kot yer tuko baju pun jangan la tuko yg tak boleh nak bukak..bucuk tau pakai baju tak leh bukak2..ni baru ok..regardless wat color is ur baju, make sure leh buka naaaa...

Deqna said...

silap tadi ok=aku

[-suziey-] said...

ok la jgk kan..tiap kali view lain layout..syiok gk...terapi mata gitu..ekekk:D so far i xde problem view ur page:)

Beautiful Disaster said...

aah. lately ni dua kali kot saya perasan akak tukar layout. awat ekh layout lama?

Baby Lyana said...

haha.. akhirnya.. setelah puas komplen kat kau last saturday.. :)

TiNiE said...

shazizi : yong, pantas gumana tu..cer elaborate lagi...

jard : kuharap ok la jard...

deqna : tula na, aku saspek iklan nuffnang ler..cer ko buang iklan nuffnang yg dok kat sidebar...

pinkiss : b s u r s i c u b4..hahahaha

fara_adura : tq umi sofea!!!

kakmar : betul tu!! dan aku sgt mengagumi teknik penulisan blogmu kakmar!!!

suziey : saya syak, kalau sapa view pakai IE yg prob, pasai i view pakai mozilla ok jer...

BD : at first, layout lama yg ijo tu ok ok jer..saja nak tuko. tup tup tuko jer, ada prob..huhuhu harap2 yg ni ok laaa...

TiNiE said...

shaf : dah ok kan shaf?? tqtq for ur concerned... i really appreciate it..

Mama_Aqish said...

ha ah la ari tu baru je tukar template ari ni bukak tukar lagi...tapi kan kak tinie yang warna hijau ari tu best la...cantik sejuk mata memandang...saya ok je riview blog kak tini...

heart my community