Followers

April 20, 2009

mak tipon : sunyi

*lagu jepun berbunyi* nama "MOMMY" blink..blink..

as usual nyer permulaan conversation. bla..bla..bla...

mak : bila nak balik?
aku : kalau takder aral, selasa depan la kot...
mak : haaaa...seronoknya mak dengaq. mak sunyiiilaaa.....
aku : *speechless, tak penah mak tipon kata dia sunyi huhuhuhu*

blogger-emoticon.blogspot.com

14 comments:

WeBViDeOKLiP said...

die rindu la tue
:)

TiNiE said...

webvideoklip : yeap, n for sure saya pun dah lama tak balik, diorg jer asik dtg sini...

aramis2177 said...

huhuhu...syahdu laa plak!aku pulak yg 'sunyi'!!!!
sadis nyaa tingat kampung!

fizan *sew addict!* said...

mak aku pun...last thursday call elok je cakap..tp tau dah mesti dia rindu cucu2 dia + anak dia ni...elok letak tepon terus demam...huhuhu hari Rabunye aku balik perak..har har..sian dia, demam panas + darah tinggi...*rindunya nak balik lg.....

CAHAYA said...

kirim salam kat Mak tinie yer. :)

payiet said...

one thing we should be proud of bila mak kata rindu kat kita :) terharu bebenor

Beautiful Disaster said...

ala, dia rindu kat ppgs x?tak pun rindu dengan anak banak dia.

[-suziey-] said...

alamak sedihnya..kalu dia smpai tepon kata sunyi mmg btol dia tgh kesunyian..ish cept balik jenguk mak :)

pinkiss said...

sedih la pulak.. dia rindu ko tu..

TiNiE said...

farah : hang jgn weih, hang tu dah la jauh..sabaq..sabaq..tggu si kenit kuaq sok, balik la na..

fizan : kan, rindula tu..

CAHAYA : insya-Allah

payiet : kan, huhuhu

BD : nak kata rindu sgt tu, diorg baru jer dtg sini aritu, tapi mgkin diorg kurang xtvt kot, thats y terasa sgt sunyinyer..

suziey : yer, yer will do..

pinkiss : itu maknanya, dia kurang mtg kaknonie, selalu ada jer aktiviti diorg..ni dah dok sibuk ngan kenduri kan, pk umah jerla..

Baby Lyana said...

ala tinie.. mak aku pun..kalau call, selalu la tanya bila nak balik..nk dengaq suara cucu.. dia kan dah dok sorang2..lagi sunyi..

Mama_Aqish said...

ni mesti kes lama tak balik....

TiNiE said...

shaf : kan, mak mana pun aku rasa centu laa

mama_aqish : yerrr..pasal diorg dtg sini selalu, jadinyer lama la tak balik sana...

naja said...

tini tetiba aku syahdu... hu hu hu huwaaaaaaaaaaaaa!

heart my community