Followers

April 08, 2009

jeng jeng jeng...niha, natang yg aku beli tuh...


webcam!!!
ini webcam bertajuk e-view model ev105.
sgt senang untuk menggunakannya, semudah plug n play.
antara featuresnyer:
  1. lambency night lights controlled via USB wire,
  2. colorful imaging, high definition,
  3. truely 5 megapixels photos,
  4. built-in digital microphone.
aku dah men'ciwi'kan webcam ni dgn djepoi,
mamaqaypo and cikpinky.
it's superb!!!
and it's just cost me RM65...worth buying.
jom chatting online sambil webcam jom!!!

blogger-emoticon.blogspot.com


9 comments:

Mama_Aqish said...

wah...cantiknyer...leh pinjam tak...dah semakin canggih sekarang ni...

Baby Lyana said...

amboi.. sakan no... semalm dah webcam ngan aku, seksi.. hahah

AQisH said...

wahh best²..kat mana beli ni tini..pc akak kat rmh pon tarak webcam lg..kat laptop je ada..nak gakkkkk..

Abby Sue said...

ciwi ciwi ciwi..kehehe

aramis2177 said...

wahhh.....ni lah dia natang yg hang beli kat IOI itu....wooooo..sangat canggih!mcm best je bunyinyer!!!!!hehehheee..tahniah2!

~Cinta Cukulet~ said...

wah..bleh face to face ar hhehee

Beautiful Disaster said...

kamu ni kakak tinit oii. mmg lew celik it taw. sume gadget ade jer kt akak ni haaa.

TiNiE said...

mama aqish : mana leh, pasai natang tu lekat jer kat situ..ngeh

shaf : hahaha kantoi!!! cepat la shaf, mintak bos hang tuko lappy baru..

aqish : beli kat kedai IT kat IOI mall, beli kakqish, leh kita chit chat chut face to face gitu..

abby sue : kih kih kih

farah : ala, nanti bila line tenet hang laju, kita chit chat chut naaa..

CC : haa bleh..bleh..

BD : alahai, takat webcam jer ryn ooii..celik tang mana pun...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hahahaha... Ciwi.. jgn x ciwi....

heart my community