Followers

April 16, 2009

gambar kereta dan shikin


ni ha gambo keta aku yg kemeks itu.
berbalik pada konsep pasrah dan redha.
ada hikmah di sebalik setiap kejadian.



aku dan shikin.
sedikit pasal shikin yg sempat aku tanya².
kira ala² sembang la.
tgh peknen 6bulan. anak sulung.
dok kat bandar kinrara.
dan dia adalah seorg ibu peknen yg cantik.

blogger-emoticon.blogspot.com


16 comments:

Beautiful Disaster said...

yang penting selamat.

[-suziey-] said...

ish calar banget tu...alhamdulillah so far xpnh eksiden lagi:D
best gk kan..kejadian yg secra xlangsung dpt kwn baru:D

Baby Lyana said...

alhamdulillah..selamat..encik nahar melompak tak evo dia tercalar?

Jocko said...

adusss,,, sayang nyerrr

~Cinta Cukulet~ said...

nasib baik takde paper. Kemek kereta boleh di baiki, kalau kemek orang?huhuhu...tapi baguslah kak tinie tak hangin atau terlebih emo cam sesetengah orang, cool je gitu, tak guna gak nak gaduh kan?benda dah jadi :)

TiNiE said...

BD : syukur alhamdulillah..

suziey : uhuk...yer yer amik yg positip jer..benda dah nak jadi nak wat cemana kan..

shaf : standard en.nahar, menten selamber gaklaa...

jocko : pasrah weih..

CC : betul tu CC, akak setuju sgt..baru balik dari kos kan..harus la menten cool...hehehehe yeap, benda dah nak jadi...

Bondarock said...

ko sempat tak pomote blog ko kat shikin tu ????? ngehhhh ...

neway ...mujur ko xapa2 beb !!!

Azure said...

ada hikmah eksiden nih..dapat kawan baru...bagus gini, rilex jek..takde gado2

Mya said...

sempat berposing tu yg taktahan tu.. hehe..

tp betul kak. buat apa cari musuh yer? benda boleh setel bebaik.. setel je la.. semua sudah selesai kan? :)

mrblind said...

apa cerita en nahar..tak melenting ke mamat tu..hahaha

Deqna said...

baguslah setel secara aman damai.. siap bergambar bagai..

TiNiE said...

bondarock : haruss beb...sempat pomot...hahahaha

azure : tak dinafikan, memula tu ada gakla keadaan sedikit tegang..tapiii, tinie dah set kat minda takmo la gadoh² since dia pun cam ok² kan..

mya : aah, pk centu jerla. benda dah jadi..syukur sumer pun ok..

mrblind : alhamdulillah, dia ok. mungkin dia pun leh terima hakikat yg org langgar, bukan bini dia yg langgar org..ngeh..

deqna : alhamdulillah...hehehe

SyaNa said...

bagus la kan..
kena cth teladan ni..berbaik2 sesama insan
ecewahhh

mummy_adam said...

uih, sempat bergambar lagik.. cayalah kak.. alhamdulillah sume selamat..

TiNiE said...

syana : betul tu..kkdg kita kena ingat, kot suatu hari nanti hari kita plak ker...errmmm...

mummy_adam : tq ..tq..

payiet said...

siap bergambar bagai, kelasssss kau kak tin

heart my community