Followers

April 14, 2009

meeting opis, aku kena present blog kelab


ala² rombongan cik kiah. kami dah ready nak terjah hq.
since meeting kali ni diadakan di hq, makanya staf hcdc kenala gi sana.



gegambar presenter yg terlibat untuk meeting kali ni.
yg pasti aku adalah salah sorang presenter itu, kerana aku adalah org yg bertanggungjawab mencipta blog kelab.
aku jua dikehendaki membuat sedikit knowledge sharing mengenai blog.
apa yg aku rasa ttg blog. dan sedikit tutorial gimana mau mencipta blog.
*mcm la terror beno akugatai*



lepas meeting harusla ada makan².
makan² adalah bertema staf yg menyambut besday dlm bulan jan-apr 2009.

blogger-emoticon.blogspot.com


9 comments:

Diamilikku said...

kek itu sangat menarik2 untuk sone makan...hurmmm sedapnyaaaa

CAHAYA said...

wah, banyak tul kek. :P blog kelab comel cam blog tinie gak. :P

SyaNa said...

sedap nye kek itu..
kak mmg blogger tegar ni..
smp kena bg talk psl blog..
celah kuku je kan..hiks..

[-suziey-] said...

wohohohho tgk kek tu yg xtahan tu:D

Beautiful Disaster said...

sahlah blogger tegar ni. smpikan ofis nye blog pon akak tolong ajar ni. peweiiiiit!

TiNiE said...

sone : ishk, mmg sedap sone kek tu...yg putih tu cheesecake oreo n lagi satu coklat kek la kot..aiyoo dedua pun meletup!!! yg pasti bukan dari secret recipe ia dari cakesense,ttdi.

cahaya : hiks, tq C!!!

syana : yerla tu...

suziey : mmg tak tahan, tinie terus ngap itu kek, tanpa sentuh itu mee goreng..

BD : ishk, mana ada tegar la ryn ooii, ketegaq adalaaa...

aramis2177 said...

Wah....siap bg tutorial camna nak create blog tuh!Hang mmg blogger tegar laaaa!anyway..yeap2...the cakes sangat2 laaa yummyliciousnyaaa

Baby Lyana said...

so, amacam? best tak itu presentation? apa boss kata?

TiNiE said...

farah : hakhakhak, takdak maknanya tegar la farah oii..

shaf : bos tak kata apa pun...ok ok jer...

heart my community