Followers

April 21, 2009

petang aku : dari PJ membawak ke KL

huhuhu....penatnyer. tadi tepat kul 4pm, zasss ke HQ. esok, kalau takder aral aku kena rilif kat AG's ofis. so, PA dia nak kasi briefing sikitla. sesampai jer kat parking metro, parking adalah penuh. aku terpaksa masuk ke basement. kulu kilir takder parking yg sesuai, end up aku double park. terus cari lif, naik ting 17penat.

dah setel briefing, aku terus ke kafe. ada dating ngan minah n mamat nih. mamat ni ala² penah berjanji mau banjer ice choc yg katanya hebat dan manthop itu. apa lagi, aku amik coklat fudge kek se slice + ice choc segelas. mya plak, amik ice choc segelas + sandwich tuna. sesampai jer si mamat itu, dia hanya mengadap kami jer. pong pang pong pang citer, gelak ketawa lebih kurang dan sumer pun si mamat aka jocko suprianto yg bayo. thank you. ala, aku congak² lam palaotak aku sumer tu RM10 pun tak sampai kan. takat tolak payslip ko tu, takder efeknyer. so, next time leh banjer lagiihikhik.



bukan air n kek jer dia banjer,
dpt souvenir lagi dari BALI.
tq beb!!sengihnampakgigi



katanya gadoh.
ala, takat sikit² nyer kes, kira setel jer la kan.
beria si maya ni, apa yg dia gebangkan pun aku tak taugatai.


11 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

warghh bestnya kek dengan air cekelat..tak aciii

Diamilikku said...

baru boleh bukak blog kak tini..sebelum nih sone bukak ayik2 open to invited reader je..rasa sodih den tak diinvite...huhuhuhuhu...

kak tini..sone start btn esok sampai ahad nih...next week ikut mizan gi kl...dia ada tournament 2 n 3 hb..so tak dapat nak attend kenduri achik mimi...sorry yer...kem salam kat pengantin..selamat pengantin baru...

TiNiE said...

CC : apa yg aci dan tak aci nyer CC?? meh sini meh, kaktinie banjer..

sone : kaktinie, tak penah privatekan blog, aritu sat jer pasai kaktinie tongkos lomos tuko layout, pasai layout sebelum tu corrupted...

huhuhu ok ok, will do...

[-suziey-] said...

awat muka confuse je mamat tu...hahah:p
adeii sedapne kek tu:D

p/s: balik tu kena saman x? double park tu?

aramis2177 said...

Uish..itu ice choc mmg manthop!!!!ciss.....lu bikin gue terliyoq!!!!!!adeh...adeh.......maa mau cari tu!caripasai bukak blog hang sudah wat aku kempunan tinie oiii!huhuhuhuhu....

Jocko said...

gambar yg tak hensem jugak ko masukkan kat sini,,, huh!

Beautiful Disaster said...

best kan ice choc tu???

Mya said...

aah.. gaduh2 manja katanya.. sikit punya hal. perlu ke dipanjang2kan. cewahh..

sy kan suka menggebang. kata 'mulut murai'. kan?

moral : tiada masalah yang takdapat diselesaikan. selagi berfikir menggunakan pemikiran yg waras.. :D. sekian.

TiNiE said...

to all: aku kt hq. Rilif at ass. Governors opis. Reply via my n81 8gb je ni. Darurat btul la. Nnt reply proper2 ek

Jard The Great said...

ice choc.. perghh!!!

TiNiE said...

suziey : mamat tu smgt dgr citer. paking lam bank jer, tak kena saman.

farah : hang mancuh jer milo kau kau janji rasa ceklat.

jocko : masalahnyer, hensem kerr?

BD : errmm..pasai jocko banjer bes laaa..hiks

mya : murai melertzz di maafkan..

jard : nyum..nyum..

heart my community