Followers

April 21, 2009

aku = imsomnia, semalam

skang aku di opis. layan mata yg masih ada sisa kantukngantuk. smlm takleh tido akibat terlebih layan tenet. makanya mata udah merajuk takmo tido. around kul 11pm centu aku on tv lam bilik. jeles nengok fatihah yg beradu dgn aman sekali tanpa sebarang gerakan.

aku layan shaolin soccer kat tv3. gambaq tehapa. dan dan tingat aku penah tgk filem tu kat wayang terminal one, semban suatu masa dahulu. kalau tak salah p dgn en.gan kot. dlm tehapa² tu boleh plak aku gelak sorang²gelakguling. aku peminat stephen chow. kebnykan filem dia aku leh layan. mcm god of cookery, kungfu hustle, shaolin soccer yg terbaru tak salah aku CJ7. dia ni wat citer katanya kalau dah tak logik tu, biar tak logik terus. layan jerla.

dlm dok asyik nengok itu filem tetiba perut berkeroncong. pegi ke dapow telek² aku jumpa la 2 ketul zip mini ni. ngap ajerla, dari takder kan. pehtu sesambil aku kaco fatihah tido. aku snap gambo dia lam gelap tu. dah abis shaolin soccer, aku layan plak THE NANNY kat tv 702. siri ni pun, tgkla brp kali aku sker jer. si fran tu body melertzzz. haih, sebila la leh dpt body cenggitu pun. eh..eh..syukur dgn apa yg ada zamihartini. yer yer Alhamdulillahdoa.



si 'gila' gilestephen chow.



dlm gelap, snap pic zip mini.



fatihah layan tido, sampai flash kamera hp aku lip lap² pun dia tak jaga.
tido sampai ternganga mulut².
heavennyer dia tidorindu!


15 comments:

joegrimjow said...

empunya diri kene bahaya ni

[-suziey-] said...

amboih layn tv sorang2 ke..mcm2 bende buat bila insomnia kan..ekekek:D

amboih terbungkang anak dara tido..cam aQeel jgk..heheh:p

Mya said...

insomnia sudahnya.. huhu..

Baby Lyana said...

tido siap berlenggeng...panaih la tu....Lyana pun semlm, tido pengsan setelah siang tak mau tido..penat berjalan..

TiNiE said...

joegrimjow : heheh idokla betoi pun

suziey : nyaris² nak bangun on tenet balik, nak updet blog..hiks

mya : kannnn

shaf : haa panaih, pehtu awal pagi tu aku pakaikan balik baju dia pasai ujan...

Beautiful Disaster said...

sedapnya tido tak pakai baju. syok jer tengok dia syok. saya pun dah lama tak dapat tido lena ni. uwaaa.

mrblind said...

kaco anak tidur..tak baik la..

~Cinta Cukulet~ said...

syoknya dapat tidur cam baby, lagi syok kalau dapat kacau baby tidor hahaha

TiNiE said...

BD : serius smlm akak takleh tido..taktau pasai apa..

mrblind : hehe takpala kaco, tapi dia tak jaga ok la tu..

CC : hahahaha...

SYAbAR said...

Hi Tinie....I'm back walaupun masih memuleh porot. Kau pun tak leh tidur memlm cam bro Dj kita. Kerjo koras betul ko berdua ya.... Apa yang pasti, engkau memang THE BOOM dgn kerajinan

TiNiE said...

syabar : halu kakmin, so how r u?? kesiannyer. cemana leh sakit perut nih. hiks, mana ada keje keras la kakmin. notetaker tu dah dpt lum??

aramis2177 said...

whoa.....hang xleh tdoq kaaa?siann......tp syok aa leh layan tv citer best2!Uishh...aku sgt suka citer shaolin soccer tuh....leh ulang ntah brp kali tgk ntah...hahhaha......
sian hang, last2 hang tiduq kul brp huh?abis seisi umah hang kaco!heheheee

SYAbAR said...

belum la dik.....

TiNiE said...

farah : aku layan the nanny sampai dekat kul 1pm. masa ni dah layu2 dah mata aku...tu pun in between jaga-jaga lagi pasai ujan lebat...

syabar : laaa..tinie dah kasi sama brodj..takpa, nanti dia kasik la tu...

Mama_Aqish said...

wah...kusyuknyer tihah tido....pelbagai aksi...

heart my community