Followers

April 17, 2009

oleh kerana arini FRIDAY....


aku dan brodj, decide nak lunch kat tpt nama friday gak.
kami kuar dah agak lewat.
maklumla friday.
motip perjumpaan, standardla bnyk lagi bizness lum setel ni.

blogger-emoticon.blogspot.com

cepatla!!! tak sabaq, tak sabaq....



sila percaya yg kami hanya makan satu set sahaja.
satu appertizer dan satu entree.
air 2 gelas la, melampau la kalau air pun sharekan.
dan this is my first time makan kat TGiF.
sila sedihsengihnampakgigi <---sedih, tapi icon sengih, sggh tak releven.



hadiah untuk brodj di hari jumaat.
parking ticket.
ngehjelir

10 comments:

[-suziey-] said...

umang aih..dasat lunch di hari jumaat..uish cam sedap je..ape yg penuhj tu ek..cheese ke?

~Cinta Cukulet~ said...

kalau hari sabtu, nak kena makan kat saturday ke?eh ada ke kedai nama tu hehehe..

tukar template yek..ungu gitu.

pinkiss said...

adoilaa.. aku rindu itu hari jumaat.

Dj Epoi said...

Hari ini makan tatak untung.......

Itu Polis gak yang Untung!!!!

Siut!!! Btul


lalalalal.........lalalala....lalalal Gua nak Tenangkan Dirik Gua sendirik !!!!!! ( Kena saman Weih!!!!!! )

Naddiea said...

ammoih kak tinie,mentang2 ari jumaat dan dan terjah TGI friday yerk.anyway kesian bro dj kene saman arini.cemana leh lupa bayor parking neh?mesti sebab lapar sangat ye kak?hihii..

SyaNa said...

aiyooo..kena saman la plak..
hehehe..
mmg tak jimattt...

TiNiE said...

suziey : yer zie, cheese. nyum nyum. sedappp

CC : mungkin ada kedai saturday. aah, tuko ungu gitu..hiks

pinkiss : so, ada bran offer aku??

dj epoi : takpala, jalan jer projek kita, mie kasi la sikit persen habuan bayo pak polisi..ngeh

naddiea : yer shepah, kesian bro dj. tp kan shepah, bukan tak bayo paking, paking sesuka ati sesedap rasa...hahahaha amikkk!!

syana : huhuhu....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

uik.. DJ Epoi kena saman trafik? Cian dier...

aramis2177 said...

Woooo..sedapnoo hang makan TGiF...iskkk...iskkk....sambil2 berbiz2 lagi tuh!huhuhuh....

TiNiE said...

mamaqaypo : tula pasai...pasrah

farah : first timer weih..kesian..

heart my community