Followers

April 26, 2009

ahad : makan tengahari di rumah KAKROS@jln kebun,klang

layan pics jerla.
lunch di rumah kakros.



fatihah ketiduran.
3 org kakaknya dah ada kat sana.
makanya kami ber4 saja.



sesampai jer, apa lagi. terus terkammm!!!
kakros wat tomyam campow, kerabu telur dan sambal tumis udang petai.
marvellous!!!
sarah makan paling banyak.
3 kali tambah ko.



sebbaik, masa tgh layan makan fatihah tido lagi.
dapat la aku menikmati sepenuh perhatian.
bangun jer dia, terus membuat pelbagai aksi.
achikmimi, layankan jerla.



bila dah berkumpul, harus wat 3G call ke bonda di Kedah.
sukala dia nengokkan anak/menantu/cucu berkumpul.
sabo..sabo selasa ni insya-Allah sampaila kami.

blogger-emoticon.blogspot.com


15 comments:

joegrimjow said...

coppp
siapakah lelaki hensem berkepala botak itu?

TiNiE said...

joegrimjow : en.nahar @ my beloved hubby la joe. hensem ker?? tq tq...

payiet said...

Aku sangat suka ngan rambut baru kak tin tu, cam ramlah ram la, penampilan yang berani gitu

Deqna said...

hahaha... cantik rambut baru ko ok... stylo sgt...

mie said...

wahh!!!
comey baby tu...
bleh buat menantu ni..
hahaaaa

aramis2177 said...

uishh...bestnyaa dpt kumpul2 gitu di hari minggu noo..n ak2 lak pekena nasi ala- ala kampung gitu!!!sungguh sedap menu kak hang masak weh.....
ni hang dah start cuti laa no!!!!!wahhhh..syoknyaa balik kg lelama!!!!

TiNiE said...

payiet n deqna : bnyk la korang..sorang stail rambut ramlahram, sorang lagi plak stylo la sgt kan..hakhakhak..

mie : hah! comey ker. boleh boleh..meh la masuk meminang..

farah : betoi ssgtla farah ooi. nahar siap bertambah nasi.

aku blum cutila. ari selasa ni baru stat cuti. esok aku masih kerjaan..huhuhu

:"♥KakAsHi:"♥ said...

tmbh sedap bila tak payh berpluh ambil pnggan boh nasi

ddk mngdap dan mkn
last skli tulun bsuh pingn jer

mmg lagi sedap....

-kak ros-

Baby Lyana said...

cun wei rambut barumu itew.. haha..ala nanti kau cuti, takde la rakan chatting di YM.. huhu...

@_da said...

Seronoknya dapat berkumpul ramai-ramai... cute la rambut baru kak tinie.. hehehhe

Abby Sue said...

kater kak zamie yg tido umah hg..

pe2 pun..sekentut je umah kak zamie tu dr umah aku yek..heheh..

~Cinta Cukulet~ said...

sambal tumis udang..bestnyer..meletupp hehe

joegrimjow said...

nak buat botak gak la pasni
hehe

TiNiE said...

kakros : harusslaa...
huahuahua..sedapp..blurpp..

shaf : cun ker pun, ahaks. ala cuti seminggu jer, sabo..sabo..

eida : aah, mmg seronok. hahaha sila abaikan rambut itu yer..

kakmar : mmg la, tu sbb pagi ahad tu pas bekpes, dia kidnep 3org anak aku, bawak balik umah dia, maka terjadila lunch di rumah dia plak..

CC : yezzzaa..sambal tumis udang petai, mmg kebaboomm!!!

joegrimjow : jgn joe..kamu dah hensem gitu...biarla suamiku jer yg botak..hahahaha

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hahaha... tu rambut??? Wig??? atau yg serakan dengannya? larikkkkkkkkkk....... hehehe

heart my community